2777
2789
عنوان

بچه ها یه خبر خفن

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 85 پست
واقعیتش پریروز خیلی زیاد نشستم نمی‌دونم به خاطر اونه یا نه، بنظرتون لازمه برم پیش دکترم؟ بخاطر این و ...

اگه استراحت کردی و خوب نشدی برو دکتر

یا اگه شماره دکترتو داری تلفنی سوال کن که نری

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی که یادمه رانش زمین یه واقعهی طبیعی و هرجای ممکنه اتفاق بیفته...حالا مطالعات رو هم که بگیم اص ...

زلزله هم طبیعیه ولی دیگه رو گسل هاسست نمیان پل بزنن

هر چی طبیعی بود توجیه هست؟ سیل هم طبیعیه ولی تو بستر رودخانه نباید ساخت و ساز باشه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
عزیزم انشالا زودتر از سر کرونا راحت میشیم و اقدام میکنی یه نی نی خوشگل میاری، منم بعد از سه تا سقط ا ...

دلشوره برات سمه، به هیچی فکر نکن آهنگ بذار شاد باش تا همه چی یادت بره بچتم آرامش بگیره

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
اما امان از دست کرونا ک ب اون بازار بدبختم رحم نکرد🤣🤣🤣🤲🤲🤲

🤣🤣🤣

زلزله هم طبیعیه ولی دیگه رو گسل هاسست نمیان پل بزنن هر چی طبیعی بود توجیه هست؟ سیل هم طبیعیه ولی تو ...

من مهندس نیستم و نظر کارشناسی ندارم شما هم آروم باش.

در هرحال یه سوال بود که رانش زمین یه مسئله قابل پیشگیری نیست یا هست!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ممنون عزیزم همین کارو میکنم

انشاالله خیره عزیزم

من مهندس نیستم و نظر کارشناسی ندارم شما هم آروم باش. در هرحال یه سوال بود که رانش زمین یه مسئله قاب ...

اتفاقا من مهندسم

ارومم کاملا

فقط برات توضیح دادم . همین

چون بیشتر این خسارتها به دلیل درست کار نکردنه

خدا میدونه از بغل این پروژه ها چقدر پول خوردن آخرشم این شد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
اتفاقا من مهندسم ارومم کاملا فقط برات توضیح دادم . همین چون بیشتر این خسارتها به دلیل درست کار نک ...

خب پیمانکار دزد همینه‌...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭