2777
2789
عنوان

کمکم کنید چطور سقط کنم😢😢😢

460 بازدید | 34 پست

سلام 22روزه ازدواج کردم 30 بهمن رابطه محافظت نشده داشتم...الانم یه هفته پریودیم عقب افتاده و نشدم توروخدا بگید چیکار کنم ک باردار نشم ...اصلا شرایطش رو نداریم نه مالی نه روحی...لطفا اگه کسی  راهی سراع داره بگه....فردا صب میخوام برم آزمایش بدم دعا کنید منفی باشه از استرس نمیتونم بخوابم😢😢😢😢

اگه بارداربودی سقط نکن ،حتما خواست خدا بوده ک بشه ،من الان تو حسرت بچم ،بچه خیلی خوبه سرگرم میشی ،روزیشم میاره ،باباشم مسولیت پذیر میشه زندگیتونم گرم ،حال روحیتونم خوب ،امید ب زندگیتونم بالا میره ،حیفه

نكنياااااااا

اول از همه برا خودت خيلى بده 

بابا چرا اخه 

ببين اينهمه ادم اينجا هستن كه ميخوان و نميشه بعد تو ناشكرى ميكنى 

من خودم ٦ سال نشدم هميشه ميگفتم كاش همون نامزدىً ميزاشتم ميشد 

حالا خدا به همين واحتى داده چرا اخه 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نكنياااااااا اول از همه برا خودت خيلى بده  بابا چرا اخه  ببين اينهمه ادم اينجا هستن كه ...

دقیقا منم میگم کاش از همون موقع عرچسی میزاشتم ،نه اینکه سه سال قرص بخورم و جلوگگیری کنم و چقدر عقب افتادم 😭برای منم دعا کنید مامانای خوشگل و مهربون ب خق این شبا ندا ب منم ی بچه ی سالم و صالح بده 

مردم برا بچه دار شدن فلان قدر خرج میکنند. حالا اینا به کنار اون بچه چه گناهی کرده میخوای از بین ببریش. این خودخواهانه هست

بچه نمیتونه متحمله بیخیالی رابطه شما باشه

نکن این کارو

دعا کنید منم مامان بشم 😭😭

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍

بیبی منفی بود حامله نیستی احتمالا بخاطر استرس و هیجان و درگیری های عروسی‌عقب افتاده

ولی شما که انقدرررر شرایط بچه دار شدن نداری رابطه محافظت نشده چه صیغه ایه؟حداقل قرص بخور