2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 40 پست

بزار باشه دو خطش پر رنگ میشه این اول منفی بود الان جوگولم 9هفت دو روزشه

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار باشه دو خطش پر رنگ میشه این اول منفی بود الان جوگولم 9هفت دو روزشه

اره الان دوخطش کلا پررنگ شده

نی نی قشنگم تو هشت هفته و 4 روز قلبش وایساد..میشه واسه دوباره مامان شدنم صلوات بفرستین..حاجت روا باشین
دوس داشتم ولی ن الان..اصلا هیچ علائمی نداشتم پری عقب افتاده منم گذاشتم پای اینکه حتما واسه عفونت

باردار شدی هورمونات به هم ریخته عزیزم

مبارکت باشه شکر کن

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
دوس داشتم ولی ن الان..اصلا هیچ علائمی نداشتم پری عقب افتاده منم گذاشتم پای اینکه حتما واسه عفونت

من بعد چن روز علائمم شروع شد فقط کمر درد رو داشتم و دارم دعا کن حالم خوب شه همش حالت تهوع دارم حلم بده خسته ام از بو ها بدم میاد غذا نمیتونم بخورم گاهی اووو خیلی چیزا

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
باردار شدی هورمونات به هم ریخته عزیزم مبارکت باشه شکر کن

اخه من خیلی احتیاط میکردم جلوگیری میکردم طبیعی..چ جوری امکان داره ؟؟

نی نی قشنگم تو هشت هفته و 4 روز قلبش وایساد..میشه واسه دوباره مامان شدنم صلوات بفرستین..حاجت روا باشین
من بعد چن روز علائمم شروع شد فقط کمر درد رو داشتم و دارم دعا کن حالم خوب شه همش حالت تهوع دارم حلم ب ...

انشالله ک ب سلامتی بیاد کوچولوتون عزیزم

اره الان دوخطش کلا پررنگ شده

بزار عکسو ذوق کنم😁

انشالله ک ب سلامتی بیاد کوچولوتون عزیزم

مرسییی همچنین 😍

اخه من خیلی احتیاط میکردم جلوگیری میکردم طبیعی..چ جوری امکان داره ؟؟

عزیزم بخواد بشه میشه

خیلیا جلوگیری میکنن ولی میشن شما هم از اون دسته ای

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...