عروسکم110 مدیر عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 1523 عنوان من حامله ام؟؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 17 پست دوستان سلامخواستم بپرسم ببینم این علایم بارداریه؟شبا موقع خواب ضعف میکنم ی چیز شیرین دلم میخوادبعضی وقتا پاییین شکمم تیر میکشه .حالت تهوع میگیرم گشنم میشهاینم بگم شکمم اومده جلو نمیدونم باردارم یا چاق شدم🤔 ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه 1398/12/20 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسکم110 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 1523 وای خدا چه قشنگ 🤣🤣🤣🤣انگار بچه دوس داریا .من فعلا اصلا اصلا قصد بچه دارشدن ندارم .متاسفانه بخاطر کرونا نمیتونم برم داروخونه ون فقط اون دارم خونه تکونی میکنم اصلا وقت ندارم شوهرمم دیر میاد اصلا وقت نمیشه بی بی بخرم ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه
آدرنالین عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 882 من قبل پریودم اینطوریم یا تو دورمدلم شیرینی میخوادتهوع و سرگیجه دارمشکمم میاد جلو چرا رفتی؟چرا من بی قرارم؟
shomali_kija عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3079 سرگیجه دارم با سردرد .لامصب کرونا اومده ادم احتمال همه چی رو میده ببین من ماه های اول سرگیجه و سردرد داشتم و یبوست ،زود گشنه و تشنم میشد.ولی با این حال دکتر گفت سردرد داشتن طبیعی نیست و باید دارو مصرف کنی پس اولا حتما بیبی چک بگیر و چک کن،دوما اگر بارداری بودی تلفنی از دکتر بپرس برای سردرد چه کنی