2777
2789
عنوان

همه ی خانم ها میشه بیاین کمک من😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 173 پست
چه دلیلی داره تماس تصویری بگیره بچه بیخود کرده من بودم نمیزاشتم خیلی بی دست و پایی اصلا زبون نداری ا ...

بخاطر اینکه شوهرم گوش نمیکنه

هر چی میگم کلا گوشی ضرر داره برای بچه حرف گوش نمیکنه، میگه قرنطینه ایم، داداشم دلش تنگ میشه، 

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خندشون بگیره راه نده بیرون کن چی و میخوای بهشون ثابت بکنی زندگیت و بگیر تو مشتت

شاید اخرش بزنم به سیم اخر و اینکارو بکنم، ولی از شوهرم میترسم که یه وقت از دست ندمش، ممکنه اختلاف بدی بیوفته بینمون😖

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
باید خودتو قوی کنی وقتی مادر شوهرت زن با ابهتیه توام میتونی یکار کن همه ازت حرف شنوی داشته باشن 😑

توروخدا شما کمکم کن، مثلا چی بگم!؟

عزیزم اصلا اصلا غصه نخور مادرشوهر منم دقیقا اینجوری بود حتی بدتر از مادرشوهر شما بچم پنج ماهش بود میگفت باید یه بچه ی دیگه بیاری این مال ماست دیگه باید اخلاقش مثل ما باشه منم همش حرص میخوردم وقتی بچه به دنیا اومد یک ماه خونمون موند بعد یکماه که رفت هرشبش خونمون میومد بازم و میگفت این هفت هشتماهش بشه دیگه نمی بینیش من یه بار با اینکه خیلی خیلی برام سخت بود بچه رو ساعت ۱بعد از ظهر فرستادم خونشون تا ساعت هشت خودم نرفتم گفتم کار دارم بعد وقتی رفتم خونشون مادرشوهرم داشت سکته میکرد اینقد اذیتشون کرده بود پوشکشو باز کرده بودنه اونم پی پی کرده بود روفرشا همه جارو کثیف کرده بود میگفت همش گریه میکرد دیگع نمی خوامش منم گفتم پس چطور میگی مال ماست گفت اشتباه کردم به خدا قسم از اون موقع دیگه کاری بهش نداره

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
شاید اخرش بزنم به سیم اخر و اینکارو بکنم، ولی از شوهرم میترسم که یه وقت از دست ندمش، ممکنه اختلاف بد ...

این حرفت کاملا درسته

تو این تاپیک کلی راهکار دادن

بشین سبک سنگین کن ببین با کدوم به نتیجه میرسی

نری یهو بی احترامی کنی بدتر بیخ پیدا کنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نمیتونن  بچه خیلی به مادرش وابسته هست همیشه بهش محبت کن

نه اینجوریم نیست 😑پسر دایی خودم آنقدر که به ما وابسته است اسم منو مادرمو صدا می‌کنه ولی زوری مامانشم صدا می‌کنه یا پیشش می‌ره از بس من باهاش بازی میکنم 

این کارارو کردی نتیجه اش رو هم بذارا ببینیم چه کردی از درو باز نکردن و محل ندادن شروع کن

اونا فقط زنگ میزنن به شوهرم وقتی میان، اینجوری دیگه نمیتونم باز نکنم، اصلا به من زنگی نمیزنن هیچ وقت،

به نظرتون برادرشوهرمو صدا کنم و یکبار باهاش جدی صحبت کنم؟ اصلا چی بگم،بخدا که نمیدونم،بگم محبت نکن، ...

نهههه اصلا این کارو نکن اون مادر فولاد زره ای که من شنیدم اینا رو یجور تربیت کرده که این حرفارو بزنی بهشون دخلتو میارن

تلاشتو رو با جنگ به اونا نذار صرف پسرت کن راستی یه نکته هم که هست وقتی پسرت بزرگ شد هییییچ وقت راجع ...

میدونی عزیزم، کلا اینا پسرو یجوری بار میارن که مادر براش مهم نباشه😖

میگن مادر برای پسر مثله تی تابه، خودشونم مادرشون مهم نیس براشون، مثلا اگه یه پسر بگه مادرم گفته اینکارو نکن انقدررررر بهش چیز میز میگن که بگه غلط کردم هر چی شما میگین درسته😞😣

فکر کنن توهم بهشون میفهمونی بچه صاحبش خودتی و شوهرت 

میدونی عزیزم چون بچم پسر هم هست و اینا متاسفانه خیلی پسر دوستن هیچ جوره تو کله اشون این چیزا نمیره چون به قول خودشون خون اونا تو رگشه و میکشه سمت اونا....

بخاطر اینکه شوهرم گوش نمیکنه هر چی میگم کلا گوشی ضرر داره برای بچه حرف گوش نمیکنه، میگه قرنطینه ایم ...

روزی چه خبره فاصله هاشو کمتر کن بگو بچه میخواد بره سربازی اونا باید عادت کنن 😂