دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨👩👧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨👩👧
تحمللللل،کتری ک من از اول باردادی کردم،واینکه باهاش چیزی نخور وقتی هم درد میگیره سعی کن بهش بی محلی ...
خدا کنه زود خوب بشه
عزیزم, مجبوری دیگه..نکات بهداشتی رو رعایت کن و حتما برو..اگه نری جدای دردی که میکشی برای بچه هم عوا ...
مرسی عزیزم حتما میرم