2777
2789
عنوان

😂😂😂😂😂بیاین

310 بازدید | 12 پست

امشب شارژ گوشی همسرم ک تو پریز بود و گوشیش هم بهش وصل بود یک دفه با صدای وحشتناکی سوخت و کنتور پریدهمه جا تاریک شد با آیه و صلوات رفتیم تو تاریکی کنتور زدیم شوهرم اومد با تعجب شارژرو نگاه کرد هنوز یک ماه هم نمیشد خریده بودتش اونم تضمینی 😃وقتی دید نوشته محصول چین انگار منفجر شد 😠آی فوشی ک ب چین میداد😲😲تا حالا این فوشا رو از زبونش نشنیده بودم😂😂جالب اینجاست قبلا ک بهش میگفتم بیرون میری مواظب باش و بهداشتو رعایت کن میگفت تو خیلی وسواسی هستی و ترس نداره یه مریضی سادس😷اما امشب فهمیدم ک مث چی میترسیده اما رو نمیکرده😂😂😂😂

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

اومديم

حالا فوشش چيا بود؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😶😶😶😶😶😶😶🙄🙄🙄🙄🙄😶😶😶😶😶😶

خدایا اگه میشد ب جز برکت حرکتم از خودت بود ممنونت میشدم😍☹
اومديم حالا فوشش چيا بود؟

پدر سگای آشغال خورا و کلی فوشای ناموسی😲

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

بش بگو به اون تاجرای ایرانی که میرن چین جنس بنجل سفارش میدن فحش بده

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

شارژر ترکیده چه ربطی به کروناا داشت ؟! از اول روشو نخونده بود چینی ه؟!

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
از کجا فهمیدی میترسه؟

از اونجا ک وسط فوشاش هی میگفت آدم نمیتونه با خیال راحت یه نون بره بخره😠😁😁

شارژر ترکیده چه ربطی به کروناا داشت ؟! از اول روشو نخونده بود چینی ه؟!

ن اصلا نمیخونه محصول کجاس حتی زیر نویس اخبار ها رم نمیخونه کلا علاقه ب خوندن نداره😂😂