2777
2789

دختر من ۴ سالو نیمشه خیلی این روزا حوصله اش سر میره .من و پدرش باهاش نقطه بازی میکنیم یا گل یا پوچ و لی لی شماها هم بگید ایده بگیریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی والا من که حوصله بازی ندارم همش تی وی میبینه یاباگوشی بازی میکنه. والاما کروناهم نبودهیچ جانمیرفتیم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

امروز ۲تاشونو از صب تا ظهر بردم حیاط 

ظهرم از ساعت ۲جا انداختم که بخوابن 

۵خوابشون برد تا۶🤣

بقیشم فیلم و گوشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

سه سال و نیمشه از صبح میاد اشپزخونه با هم نهار درس میکنیم 

جمع و جور میکنیم تلویزیون میبینه یکم قصه و خاله بازی و سربسر خواهرش میذاره تا شب

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

دختر منم ۴نیم سالشه.. هیچی نمیگم کل اسباب بازیهاش میریزه حال بازی میکنه بهم میریزه ب هرچی دست میزنه هم چیزی نمیگم چون واقعا حوصلش سر رفته.. غروب از اینترنت نقاشیهای کودکانه دانلود کردم بهمراه آموزش مرحله ای خیلی خوشحال شد مرحله ب مرحله میکشید بعدش کلی ذوق میکرد و رنگش میکرد

من و دخترعمم چندروز پیش داشتیم منچ بازی میکردیم و خواهرزاده ۴سالم داشت شطرنج بازی میکرد و همه حرکاترو درست میرفت و میگفت من ازخودم خجالت کشیدم😂😂😂

منچ کاغذی خوبه اگ نداری دانلود کن توگوشی بازی کنین پانتومیم مسابقه نقاشی خانوادگی ....

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین