بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بچها عزیز یه چند روزی بعد خوابی که دیدم ذهنم خیلی درگیر شده مخصوصا تا این اتفاقات اخیر نشانها دستگیری بیش از بیست شاهزاده عربستان عدم شورش بر سر تخت و احتمال درگیری بینشون و خالی شدن خانه خدا از حجاج ..قتل عام مسلمانان هند ...یاد یکی از احادیث پیامبر افتادم ک از نشانها اخر زمان شیوع دو طاعون طاعون سیاه یاسفید ب معنای مرگ طاعون سرخ خون از شمشیر
و هروز خدا سیل زلزله طوفان اتش سوزی هی هم بیشتر میشه شیوع کرونا ..حتی طاقت زمینم از ناعدالتی بیشعوری ماادما خسته شده چون فطرت زمین پاک برای ابادانی ساخته شده ن برای ظلم تخریب خون ریزی ...من دیدم تو خواب همه ما داریم به قبله اشتباه بدون امام جماعت نماز میخونیم ..ما باید بدونیم که ما ضعیفیم نیازمند اگ ما نفهمیم خدا میفهمونه ک انسان از پس ویروسی که به چشم دیده نمیشه اینجوری مارو تضعیف خونه نشین کرده
اگ نفهمیم خدا میفهمونه ک اقا تو به من به وحی من نیاز داری ..مضطر نشی مضطرت میکنیم ..تا خدا مطمئن نشه که اخرین ذخیره عدل الهی در امانه نمیفرسته بین ما انسانها ک کشته بشه چطور ک یازده تا به شهادت رسوندن ک اگ نخوایم قدر عدالت خدا رحمت خدا رو بخوایم تنها در زمین به فساد ظلم ادامه بدیم مطمین باش زمینی نمیمونه تا تو بخوای روش ادامه زندگی بدی ..نمیبینی حتی زمین اسمان خدا له له میزنن تا عدالت خدا بران گسترانیده شود وای ازان روز ..نباشد اخرین ذخیره الهی ..ببینی زمین اسمان باهم یکی میشود ..ان روز روز حساب هست ...ازتون تمنا التماس دعا بابت ظهور امام زمان عج دعا صلوات ازتون بینهایت تمنا دارم کپی کنید تا هرچه میتونین تکثیر کنین شرمنده اقا نباشیم