2777
2789
عنوان

پسر۲۰ماهه ام

187 بازدید | 23 پست

مامانا شما بچه دارین چندوقته.پسرمن ۲۰ماهشه خیلی لجبازه جیغ میزنه همش.هرکی میگم کارخودشو میکنه بهش میگم کاربدیه مامان نکن.ولی بدتر میکنه هردیقه واسه اذیت کردنم میگه اب بده اب بده بعد ک‌میدم بهش نمیخوره.اصلانمیفهمه هرچی میگم برعکسشوانجام میده خستم کرده شما میدونین چطوری جلوی این رفتاراشوبگیرم مامانا؟

عزیزم بنظرم همه بچه ها همین خصوصیات رو دارن 

دختر من ۱۰ ماهشه میخنده و سرشو تکون میده (مدل سرسری کردن) طبیعیه؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

پسرم 15ماهشه منو دق داده!!!!چيكاركنم اينقد پستونك نخوره دلسرد بشه ازش فقط واسه پستونك گريه ميكنه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی خب کاراش. دختر منم ۱۷ ماهش قشنگ دنبال این چی حرصم درمیاره اون انجام بده. من نسبت بهش بی تفاوتم وقتی کار بدی می‌کنه. بعد پشیمون میشه بوسم میکنه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
پسرم 15ماهشه منو دق داده!!!!چيكاركنم اينقد پستونك نخوره دلسرد بشه ازش فقط واسه پستونك گريه ميكنه

عزیزم پستونک نباید ازاول بهش میدادی بنظرم کاراشتباهیه من وقتی بچم چندروزش بود رفتم داروخونه بخرم براش خود اون خانومه ک تو داروخونه کارمیکنه بهم گفت نخر برابچت خوب نیس بس میک میزنه گلودرد میگیره عادتش نده چون ترکش سخته دیگه بهش ندادم

طبیعی خب کاراش. دختر منم ۱۷ ماهش قشنگ دنبال این چی حرصم درمیاره اون انجام بده. من نسبت بهش بی تفاوتم ...

وقتی بی تفاوت میشم گریه میکنه جیغ میزنع منو‌ کتکم میزنه منم عصبی میشم روش داد میزنم گاهی هم میزنم توگوشش ک خیلی پشیمون میشم😔

منم دخترم ۱۹ ماهشه. جیغ نمیزنه. ولی تا دلت بخواد شیطونی میکنه. خونه سازیاش رو میریزه بیرون و یکی یکی به اطراف پرت میکنه. دکمه ماشین لباسشویی رو دائم فشار میده و خیلی کارای دیگه.توی این سن خیلی بد و خوب رو نمیدونن، باید بهشون بگی ولی انتظار نداشته باش بفهمه..از دو سال به بالا اموزش پذیر میشن. فعلا بیشتر سعی کن صبور باشی

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
عزیزم پستونک نباید ازاول بهش میدادی بنظرم کاراشتباهیه من وقتی بچم چندروزش بود رفتم داروخونه بخرم برا ...

ميدونم عزيزم منم الان پشيمونم كه دادم بهش!!!!بچه اولم بودنميدونستم الان پشيمونم موندم چيكاركنم؟كي يكسره بگيرمش ازپستونك

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
ميدونم عزيزم منم الان پشيمونم كه دادم بهش!!!!بچه اولم بودنميدونستم الان پشيمونم موندم چيكاركنم؟كي يك ...

خب بیشتر روزا سرگرمش کن خیلی کم بهش بده موقع خواب بده فقط وقتایی ک بیداره بهاش بازی کن سرگرم اسباب بازی کنش ک یادش بره کم کم عادت میکنه دیگه نمیخاد

وقتی بی تفاوت میشم گریه میکنه جیغ میزنع منو‌ کتکم میزنه منم عصبی میشم روش داد میزنم گاهی هم میزنم تو ...

دقیقا کتک از شما یاد گرفته. ی مدت هرکاری کرد بی تفاوت باش. کم کم عادت می‌کنه. بچه عصبی نکن لطفا. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خب بیشتر روزا سرگرمش کن خیلی کم بهش بده موقع خواب بده فقط وقتایی ک بیداره بهاش بازی کن سرگرم اسباب ب ...

منم سعي ميكنم فقط موقع خواب بدمش ولي الان يك هفته است كه فقط گريه ميكنه روزا.نميدونم بخاطرچيه شايد دندونشه!!!!فقط با يه چيزآروم ميشه به جز پستونك اونك كليپ هاييه كه تو فلش دارم ولي بازم ميترسم براش بذارم ميگم نكنه مغزش تنبل بشه

چرا میزنیش گناه داره 😟😟پسر منم ۲۰ماهشه گاهی سرشو گرم میکنم نق زدن و لجبازی یادش میره

اخه منم همینکارو میکنم ولی بس رفته پیش خانواده شوهرم ک دیوار ب دیواریم همچی یادگرفته حرصم دراومده مادرشوهرم یکارایی میکنه بچه هم تکرار میکنه زورم ک میاد بچه رو روش داد میزنم میزنمش