دختر من ۱۰ ماهشه میخنده و سرشو تکون میده (مدل سرسری کردن) طبیعیه؟
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طبیعی خب کاراش. دختر منم ۱۷ ماهش قشنگ دنبال این چی حرصم درمیاره اون انجام بده. من نسبت بهش بی تفاوتم وقتی کار بدی میکنه. بعد پشیمون میشه بوسم میکنه
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
منم دخترم ۱۹ ماهشه. جیغ نمیزنه. ولی تا دلت بخواد شیطونی میکنه. خونه سازیاش رو میریزه بیرون و یکی یکی به اطراف پرت میکنه. دکمه ماشین لباسشویی رو دائم فشار میده و خیلی کارای دیگه.توی این سن خیلی بد و خوب رو نمیدونن، باید بهشون بگی ولی انتظار نداشته باش بفهمه..از دو سال به بالا اموزش پذیر میشن. فعلا بیشتر سعی کن صبور باشی
وقتی بی تفاوت میشم گریه میکنه جیغ میزنع منو کتکم میزنه منم عصبی میشم روش داد میزنم گاهی هم میزنم تو ...
دقیقا کتک از شما یاد گرفته. ی مدت هرکاری کرد بی تفاوت باش. کم کم عادت میکنه. بچه عصبی نکن لطفا.
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خب بیشتر روزا سرگرمش کن خیلی کم بهش بده موقع خواب بده فقط وقتایی ک بیداره بهاش بازی کن سرگرم اسباب ب ...
منم سعي ميكنم فقط موقع خواب بدمش ولي الان يك هفته است كه فقط گريه ميكنه روزا.نميدونم بخاطرچيه شايد دندونشه!!!!فقط با يه چيزآروم ميشه به جز پستونك اونك كليپ هاييه كه تو فلش دارم ولي بازم ميترسم براش بذارم ميگم نكنه مغزش تنبل بشه
از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
اخه منم همینکارو میکنم ولی بس رفته پیش خانواده شوهرم ک دیوار ب دیواریم همچی یادگرفته حرصم دراومده مادرشوهرم یکارایی میکنه بچه هم تکرار میکنه زورم ک میاد بچه رو روش داد میزنم میزنمش