2777
2789
عنوان

بخاطر خرید عید بحثمون شد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرفا میزنیا. تو این وضعیت چه عیدی وجود داره که بخواد حتی برا دلخوشی لباس بخره

من ک اینترنتی سفارش دادم

ادم بلاخره خونه مادرش ک میره

البته من شهرغریبم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

تو رو خدا سر این چیزای الکلی اوقات خودتون تلخ نکنید. شب عید امسالمون که به اندازه کافی تلخ هست دیگه لااقل باهم خوب باشید بعدم مگه قرار جایی بریم که انقدر نگران لباسید

وکیل هستم سوال حقوقی داشتید در خدمتم 🌺خدایا خودت درستش کن خودت درستش کنی قشنگه... 🌺
من بخدا حتی یه شال نخریدم و برامم مهم نیست خرید عید تو این اوضاع که جدی شده همه چیز  با این وض ...

منم تازه زایمان کردم. حتی کفش مناسب هم ندارم. کاملا هم بی خیالم تا بعداً ببینیم چی میشه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
عزیزم اداره پست همرو ضد عفونی میکنه 

چطور ضد عفونی میکنه؟میشوره؟الکل میزنه کل لباسو؟ژل ضد عفونی یا واکسنی چیزی داره ؟

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙

من دی ماه مانتو لازم داشتم خریدم و یه شلوار مشکی ساده کشی. مطلقا مطلقا دیگه خرید نکردم و نخواهم کرد.وقتی جایی نمیرم خریدهام میشه آینه دق. بعدش دلم میخواد با لذت اتمام این داستانها برم بگردم خرید کنم کیف کنم خوش بگذرونم

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
چطور ضد عفونی میکنه؟میشوره؟الکل میزنه کل لباسو؟ژل ضد عفونی یا واکسنی چیزی داره ؟

نه پیجی ک من میخرم بهداشتی همرو موقع بسته  بندی رعایت میکنن دستکش و اینا دستشونع.اداره پست هم از روی بسته ضد عفونی میکنه