2777
2789
عنوان

چکاب ماه ۷بارداری تو این اوضاع

135 بازدید | 24 پست

خواهش میکنم بیاین بهم مشورت بدین،من ماه هفت بارداری هستم الان نوبت چکاب ماهانه آزمایشهای۲۸هفته و سونو‌ رسیده نمیدونم چیکار کنم از یه طرف نرم خدا میدونه این اوضاع تا کی درست نشه و نتونم برم دیگه دکتر برم هم یجور ترس و استرس لطفا راهنماییم کنید🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مجبورم فردا برم نامه بیمارستان بگیرم😓😓😓چاره ایی نیست

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

من‌شش‌ماهمه چکاپ این‌ماه رو نرفتم 

شوهرم رفت پیش دکترم دفترچمو داد داروهامو برام نسخه کرد و ازمایشای هفت ماهگی‌هم نوشت ولی گفت ماه دیگه باید حتما خودم‌برم‌برا سونو و نشون دادن آزمایش ها

من‌شش‌ماهمه چکاپ این‌ماه رو نرفتم  شوهرم رفت پیش دکترم دفترچمو داد داروهامو برام نسخه کرد و از ...

منم تو همین فکرم حالا با ماسک و دستکش بزنم برم خطر نداره؟

یعنی نظرتون اینه برم؟ماسک و دستکش کافیه؟چشمام چی؟

اره كافيه رو هوا پخش نيست از اطرافيان منتقل ميشه  حتما وقتي رسيدي خانه اب فراوان بخور  اگر برات ضرر نداره ليمو ترش و عسل بخور 

منم رکتر دارم و زنگ میزنم ک برم چون داروهامم سر ماه تموم میشه باید از داروخانه داروهامم بگیرم و صددرصد سونو وازمایش هم برام مینویسه چون سربرج ۳۰ هفتگیم تمومه

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
منم تو همین فکرم حالا با ماسک و دستکش بزنم برم خطر نداره؟

برو با ماشین‌ خودتون

پایین‌بشین تو‌ماشین ب منشی بگو نوبت تو شد زنگ‌بزنه مستقیم‌بری بالا تو اتاق دکتر

والا من میخوام برا تخت دکتر ملافه هم ببرم که قراره سونو کنه و صدای قلبم گوش بده

از در هم‌برگشتی خونه،  لباسها رو بشور خودتم برو حموم