2777
2789
عنوان

ختم قرآن

88 بازدید | 28 پست

سلام دوستای گلم یه ختم قرآن داریم برای شادی روح درگذشتگان بیماری کرونا و سلامتی همه مردم ایران 

این جزهایی که میذارم باقی مونده لطفا هر کس مایل هستش اطلاع بده ،انشاالله با دعا و انرژی مثبت شما دوستای گل هممون در سلامتی و آرامش قرار بگیریم.

8*9*10*11*13*14*16*17*18*19*20*21*22*23*24*25*26*27

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزخوبی؟شما کیسه آبت با سرکلاژ پاره شده بود؟ از کجا فهمیدی؟ آب کم کم میومد؟ کلا چجوری بود؟ میشه دقیق برام توضیح بدی؟

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
سلام عزیزخوبی؟شما کیسه آبت با سرکلاژ پاره شده بود؟ از کجا فهمیدی؟ آب کم کم میومد؟ کلا چجوری بود؟ میش ...

نه عزیزم اگه خدایی نکرده کیسه آبت پاره بشه قشنگ متوجه میشی ، من اولش سوراخ شده بود دستمال که میذاشتم دستمال خیس میشد و همینطوری ادامه داشت ،بعدم که به طور کل پاره شد که تشک زیرم خیس شد حتی ، تو هفته های الان تو ترشحاتت زیاد میشه غصه نخور ،استراحت باش ،استرس نداشته باش گور بابای همه ، منم ترشح زیاد داشتم تو بارداریم ولی کیسه آب خدایی نکرده اگه پاره بشه خیلی واضحه خودت متوجه میشی ، ولی اگه ترشح آبکی داری دستمال میذاری و خشک میکنی تا یکی دوساعت بعدش چیزی نیست این ترشحه ، سعی کن مایعات زیاد بخوی ،گز اصفهانم خیلی خوبه عزیزم

نه عزیزم اگه خدایی نکرده کیسه آبت پاره بشه قشنگ متوجه میشی ، من اولش سوراخ شده بود دستمال که میذاشتم ...

چقد خیس میشد؟ چه رنگی بود؟

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

من تجربه نداشتم ولی بعدش از چند نفر شنیدم که گفتن اگه کیسه آب سوراخ هم بشه با استراحت مطلق کامل یعنی دستشویی هم تو لگن انجام بشه ، میشه سوراخ ترمیم بشه و کیسه آب پاره بشه ،متاسفانه من وقتی سوراخ شد کیسه آبمم پاشدم رفتم بیمارستان و اینور اونور و کیسه آبم کامل پاره شد

کیسه آبم که پاره شد بی رنگ بود ، اما تو دوران بارداری که خیلی ترشح داشتم مایل به زرد بود  خیلی ...

نمیدونم...میترسم.....الان یک ماهه اینجوریم

مایعات زیاد بخور ، شاید عفونت باشه  یه دوره خودت آنتی بیوتیک بخور بعد 16 هفته آزیترومایسین مشک ...

از کجا فهمیدی سوراخ شده؟ چجوری خیس میشدی؟

از کجا فهمیدی سوراخ شده؟ چجوری خیس میشدی؟

یهویی وسط پام خیس میشد درحدی که دستمال میذاشتم دوباره20 دقیقه دیگه خیس بود و در حدی بود که کامل متوجه میشدم خودم وسط پام خیس میشه