2777
2789
عنوان

مشکلم با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه میپرسی چیکار کنی ؟اگه میخوای جوونیتو حروم کنی و صبح تا شب خودتو در آینده نفرین کنی و دوتا بچه هم بیاری و اونا هم بدبخت کنی باهاش ادامه بده 

اگرم میخوای آزاد باشی و یه زندگی شاد و با رفاه داشته باشی و یک عمر با عشق زندگی کنی همین الان تمومش کن. 

این مرد تا یکی دو سال دیگه چیزی جز نفرت ازش برات باقی نمیمونه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

مشخص دیگه این به درد زندگی نمیخوره تو نامزدی اینِ وای بحال بعدش

خونوادت چی میگن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

عقد کردی یانامزدی؟اگه نامزدی ولش کن اما اگه عقدی ازش توضیح بخواه پیش یه روانشناس برو خودت تاراهکاربده.گریه هم نکن هیچی تودنیاارزش نداره خودتوداغون کنی.ولی اگه عقدی تا خوب نشده عروسی نکن

چ زودراه حل جداییو دوستان جلوت گذاشتن😐😐

یعنی میگی عمرشو بزاره بپای کسی که معلوم نیس درست بشه یا نه🤔بعدم با یه بچه برگرده خونه باباش اون بچه رم بدبخت کنه؟دوران عقدو نامزدی واسه اشناییه دیگه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
چ زودراه حل جداییو دوستان جلوت گذاشتن😐😐

میدونی شکاکیت هیچ درمانی نداره؟ میدونی آدما اصلاح نمیشن بلکه خصوصیات منفیشون به مرور زمان پررنگ تر هم میشه؟ میدونی دوران نامزدی برای شناخت بیشتره؟ 

میدونی جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته؟

قصد بی احترامی به شما رو ندارم ولی واقعا سوختن و ساختن هم حد داره خودم خیلی از وقتا خانمارو راهنمایی میکنم به صبوری و ساختن و سیاست مداری ولی این مورد واقعا جز جدایی هیچ چیزی نمیتونه حلش کنه پس چه بهتر که از همین الان که جوونه و نامزده خودشو نجات بده

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@