2777
2789
عنوان

چجوری شکاک نباشیم؟؟

929 بازدید | 14 پست

امروز یه دعوای بدی کردیممممم که نگو 

وسایلامو جمع کردم رفتم خونه مامانم زنگ زد کلی بارم کرد که اگه برنگردی خونه دیگه نه من نه تو 

برگشتم خونه هی پیام داد که تو شکاکی متوهمی زندگیمونو خراب کردی با این کارات 

حالا کاری ندارم...

تهش این شد که من قول بدم دیگه شک نکنم اذیت نکنم اونم اخلاقشو خوب کنه 

ولی هرچی فک میکنم میبینم نمیتونم خوشبینانه نگاش کنم 😑 پیشنهادی دارین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به عوض کردن عکس پروفایلم شک میکردم الن یادم میفته از خودم خجالت میکشم ببین تو با شک کردن به خودت توهین میکنی ینی بهش میقبولونی که اره من ی چیزی کم دارم ک هی میترسم و شک میکنم ک بری اون چیز رو تو یه ادم دیگه پیدا کنی تو باید بهش القا کنی انقد کاملی که اون هیچکسو مثل تو نمیتونه پیدا کنه

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
مگه چیزی ازش دیدی شکاک  شدی

پسری بود که اسمش رو اینکارا در رفته بود 

مشروب دختر گل 

تو زندگیمونم دو سه بار دیدم که رابطه داره با دخترا ولی هیچوقت ثابت ثابت نشد 

اصلا به اینا نیستا 

دلم یه جوریه 

میگم هم قیافه داره هم هیکل داره هم پول داره خب هر کی باشه یا میره سمت اینکارا یا میبرنش دیگه

من به عوض کردن عکس پروفایلم شک میکردم الن یادم میفته از خودم خجالت میکشم ببین تو با شک کردن به خودت ...

خب اینکارو نمیتونم بکنم دیگه 

دقیقا دنبال عیبای خودمم 

همش دارم میگردم ببینم چی کم دارم که اونو بزرگ‌کنم افسرده شم بمیرم 

اصلا دست خودمم نیس

خب اینکارو نمیتونم بکنم دیگه  دقیقا دنبال عیبای خودمم  همش دارم میگردم ببینم چی کم دارم ...

وحشتناکه داری ممجوز بودن با زنای دیگرو براش صادر میکنی با دستای خودت

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
شوهرمم همیشه میگه از بس تو اون سایتی دیوونه شدی😂

والا بابا

من هشت سال کوچکترین چیز شک برانگیزی از شوهرم نه دیدم نه شنیدم ولی از وقتی اومدم اینجا از بس تاپیک خیانت خوندم همش توهم دارم میزنم😑

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
پسری بود که اسمش رو اینکارا در رفته بود  مشروب دختر گل  تو زندگیمونم دو سه بار دیدم که ر ...

اینا ذلیل نیس کسی ک ذاتش خوب باشه عمرا بره طرف اینجا 

بهتره شکو ازخودت کردی هی بهش شک کنی ازت دور میشه

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

عزیزم اولین اقدامت این باشه که از نی نی سایت بری اینجا از بس تاپیک خیانت میبینی توهم خیانت میزنی

عزیرم دقیقا

حرفتو باید طلا گرفت.. ایوول 

تواین سایت همش سده خیانت و همش هم با ابو تاب تعریف میکنن 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

پسری بود که اسمش رو اینکارا در رفته بود  مشروب دختر گل  تو زندگیمونم دو سه بار دیدم که ر ...

شما بیش تر با شکاکی داری زندگیت رو نابود میکنی

زیادی شک کنی و الکی تهمت بزنی اون وقت اون فکر میکنه که می خوای تهمت خیانت بزنی و طلاق بگیری بری با یکی دیگه!!!

چون از این موارد زیاد بوده که طرف مرد یا زن به طرف مقابلش زیادی گیر داده با این که طرفش اهل کاری نبوده .ولی طرف انقدر شکاک بوده و همه جا هم پر کرده بود که همسرم خیانت می کنه اخر سر جدا شدن و بعدا کاسف به عمل اومده بود که خود تهمت زننده قبلا زیر سرش بلند شده بود و می خواسته یه بهونه ای بیاره و جدا بشه

میگم زیادی شکاک باشین ممکنه از این فکرا در موردتون بشه و این شکاکیت به خودتون برگرده

عزیزم چی دیدی از شوهرت خیانت کرده ینی

منم دو روز مونده لود به زایمانم گوشیش و هک کردم دیدم رفته تو گروه سک سی ب ی دختره هم پیشنهاد سک س چت داده به روشم ک اوردم مث شوهر تو شروع کرد ب بد وبیراه و تهدید کردن ک تو ب من اعتماد نداری و از عمد اینکارو کردم چون دیدم ک هکم کردی روانی شدم ب خدا الان ۲۵ روزه زایمان کردم هر وقت تنها میشم اسک میریزم از بس گریه کردم این روزا نایی برام نمونده دلم برا بچم میسوزه 

تو هم چیز اینجوری دیدی از شوهرت

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔