2777
2789
عنوان

باز شوهرم منو دلموغرورمو له کرد

512 بازدید | 27 پست

مطلقه بود بهش پروبال دادم سه ساله با همه گوه کاریاش موندم تو هر بحثی هر چی از دهنش در بیا میگه بهم

همشم اسم زن اولشو میاره

مثلا میگه اگه من کارایی که واسه تو میکنم واسه اون میکردم پاهامو میبوسید یا اون مظلومتر بود و فلان

امشبم وسط بحث گفت درخواست رجوع داده گفتم برو گمشو میگه من نمیرم اونم اضافه میشه

له شدم دلم شکست برای زندگی که سه سال عمرمو پاش گذاشتم و سختی کشیدم 

بغض تو گلوم داره خفم میکنه

میشه آرومم کنید؟

حتی ازم بچه دارم نمیشه چون یه بچه از زن اولش داره

بحث امشبم همین بود که به شوخی گفتم حاملم

خیلی درد میکشم خیلی بیرحم و سنگدله نمیبخشمش خیلی زجرم داده تو ۲۴سالگی احساس پیری میکنم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

اگه بخواد گند بازیاشو ادامه بده جداشو ازش

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مردا سنگدل شدن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نبایدلی لی ب لالای مردابذاری چون اارمیشن واقعا

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
اگه بخواد گند بازیاشو ادامه بده جداشو ازش

مطمئنا همینقدر بیشعور میمونه

جدابشم خونوادم اذیت میشن طلاقمم نمیده

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

برای ازدواج با فرد جدا شده دلیل طلاق خیلی مهمه

اون زن هم اگر زندگیش خوب بود چرا جدا شد ک الان برگرده

شوهرت دروغگویه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
مطمئنا همینقدر بیشعور میمونه جدابشم خونوادم اذیت میشن طلاقمم نمیده

مگه دست اونه که طلاق نده

مهریتو بزار اجرا

خانوادت وقتی اذیت میشن که تو تو زندگیت اذیت شی

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
مطمئنا همینقدر بیشعور میمونه جدابشم خونوادم اذیت میشن طلاقمم نمیده

خوب بمونی هم خودت اذیت میشی

بچه دار هم که قرار نیست بشی

چرا موندی

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش