2777
2789

تنهام تو شهر غریب هیچی از بچه داری بلد نیستم کمک کنید😇

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

اگه بلد نیستی چرا باردار شدی؟

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوالی داری بپرس کمکت کنم عزیزم 

منم دست تنها بچمو بزرگ کردم و کاملاااا بی تجربه

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐

منم چیزی بلدنبودم خداخیربده همسرموهمه چیزوازاون یادگرفتم چندروزاولش سخته بعدخودت راه میافتی

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

اخی..خیلی سخته این روش من اما الان پشیمون نیستم.تا میتونی بغلش کن...خو استشو سریع انجام بده...عادت بده سرشب بخوابه..ی عمر راحتی....ب حرف بقیه نکنی ها هی،میگن بغلیش نکن بزا گریه کنه..خیلی بده خیلی...اتفاقا عقده بغل گرفتن داره یک سال به بعد پدرتو در میاره...خلاصه که خیلی سخته اما مث باد میگذره.

سلام مثلا در چ زمینه ای میخایی بدونی خانومی بگو راهنماییت کنیم میتونی کتاب هایی در زمینه مادرنمونه یا کتاب بچه داری بخونی ک سطح اگاهیت بره بالا 

منم بچه های اولمه دوقلوهم بودن خیلی خام وبی تجربه بودم الان دیگه مثل قبل نیستم سطح اگاهیمو خیلی بردم بالا هرروز کتاب میخونم توگوگل پی دی اف اینامیگیرم میخونم 

یک مادر باید همیشه اپدیت باشه☝😊😊😊

افرین خیلی خوبه از تجربه ها استفاده میکنی 👏👏👏👏👏 

❣❣❣❤خدایا شکرت😍😘برای همه چیزایی ک بهم دادی و ندادی 🙏🙏💜💛💙💝
اگه بلد نیستی چرا باردار شدی؟

😕😕😕😕😕😕واقعا ک حداقل راهنمایی نمیکنین ت دل کسیو هم خالی نکنین یعنی چی ک بلدنیستی چرا باردارشدی؟؟؟باید از ماها اجازه میگرفت باردار بشه 

یکم طرز حرف زدنمونو درست کنیم 😊

❣❣❣❤خدایا شکرت😍😘برای همه چیزایی ک بهم دادی و ندادی 🙏🙏💜💛💙💝

سلام عزیزه دلم 

اول از همه بعد از زایمان حسابی به خودت برس 

غذا های مقوی و گرم مجاز بخور که اعصابت بهم نریزه و بتونی به نی نی 😍برسی آناناس بخور که بخیه ات جوش بخورن ویتامین ها هم فراموشت نشه هر روز صبح هم خاکشیر و آب داغ قبل هرچیزی بخور چون اکثرا بعد زایمان یبوست می‌گیرند 

بعد این که مواظب نی نی بهش دمای خونه رو تنظیم کن خیلی گرم یا خیلی سرد نباشه خیلی گرم باشه برعکس نی نی بیشتر مریض میشه لباس مناسب فصل تنش کن با هر اندازه لباس که خودت راحتی ی دونه بیشتر تن نی نی کن آروغش رو حتمااا بگیر تو ماهای اول بعد بزار زمین خیلی ها ماهای اول بالش برا نی نی نمیزارند من الان هم نمیزارم ولی اگر خدایی نکرده شیر رو برمیگردونه ی بالش کوچیک بزار زیر سرش حموم و گرم کن قبل بردنش سعی کن هرموقعه دستشویی کرد بشوریش اینجوری کمتر مریض میشه آرامش خودت رو هم حفظ کن که بتونی بهش رسیدگی کنی 6 ماه اول شیر خودت برای بچه هم آبه هم غذا نگران نباش راستی بزار از شیر خودت بخوره حتی اگه کمه خیلی حس خوبیه اگه خدایی نکرده پای نی نی قرمز شد از پماد باریج استفاده کن یا روغن گل همیشه بهار و مارک پوشاک رو عوض کن 

بعدم کلی باهاش حرف بزن و بازی کن 

مبارکه قدمای کوچولوش

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️
سلام عزیزه دلم  اول از همه بعد از زایمان حسابی به خودت برس  غذا های مقوی و گرم مجاز بخور ...

ممنون مشکلم اینه بچه رو نمیتونم بعد هر خرابکاری بشورم 😔همش فک میکنم الان گردن یا بدنش میشکنه از،یه طرف کلی بخبه خوردم خودمم اذیتم

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
😕😕😕😕😕😕واقعا ک حداقل راهنمایی نمیکنین ت دل کسیو هم خالی نکنین یعنی چی ک بلدنیستی چرا باردارشدی؟ ...

همون والا دلم شکست تو این شرایط فقط تیکه انداختن نی نی سایتیا کم بود.

سلام مثلا در چ زمینه ای میخایی بدونی خانومی بگو راهنماییت کنیم میتونی کتاب هایی در زمینه مادرنمونه ی ...

چند روز پیش مثلا بخاطر کم شیر خوردن دخترم افت قندخون گرفت دکتر گفت باید دوساعت یه بار بهش شیر میدادی خیلی حالش،بد شد من نمیدونستم فکر میکردم هروقت گریه کنه شیر میخواد.حالا ترسیدم گفتم هرکی هر تجربه ای داره بهم بگه