2777
2789
عنوان

تو این کرونا بازار من راحت نشستم تو خونه و پول درمیارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 78 پست
در ضمن دیگه ریپلای نکن چون جواب مزاحم رو نمیخونم بعد سکته میکنی.   خودت دانی ثروتمند اینترنتی ...

همه ب تو میگن متوهم بعد تو...کافر همه را به کیش خود بپدارد انقد بی ارزشی ک نمیخوام واست وقت بذارم برو ب کارای مهمت برس کوچولوی متوهم اینجا چیکار میکنی؟حماقت شاخ و دم نداره کی ب کیه دروغه میگی پافشاری هم میکنی خیلی چیپ و خزی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
فرصت گرفتن درآمد زایی از آدمایی مثل شما شیرینه، چرا باید فرضا بیام مطلبی رو بگم که سود شما توش باشه؟ ...

اونن کارایی که واسه تو ارزو واسه من خاطرست.وگرنه من ساعتی پول درمیارم.ازبورس گرفته تا استخراج بیت کوین از10تاسایت.مترجمم هستم.

اما اینطور جواب دادن به دوستان خیلی زشت.

یه ضرب المثل هست میگه اگه باحرف زدنت نمیتونی کمک کنی باسکوتت کمک کن.

یه کانال دارم خانومای اینجا رو اوردم توبورس

هرچند مهم نیست

بیشعور.همه.جا.هست#  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونن کارایی که واسه تو ارزو واسه من خاطرست.وگرنه من ساعتی پول درمیارم.ازبورس گرفته تا استخراج بیت کو ...

آره میدونم، با ۲۳ سال سن همه کار میکنی. خیلی حرفات مضحکه جایی نگی بزنن زیر خنده ضایع شی.. خخخ بورس عالی هستین بخدا اینجا همه متوهمن  اگه بیشتر جو میگرفتت میگفتی قاتل زنجیره ای هم هستم    

به تو مربوط نیست کی چی جواب میده. سرمان_در_زندگی_خودمان_#  

‍ ‍ ‍ 

فضول_نباشید#  

برو پی کارت بچه دیگه ریپلای نکن چون نمیخونم و جوابتو نمیدم به سرنوشت اون دو‌تا گرفتار میشی... خود دانی