2777
2789

دوستان ما تو ساختمونمون همه فامیل هستیم 

طبقه ی اول مادربزرگمه که اصلا نیستن باغشونن

دو خودمم طبقه ی سه عمم هست که صبح میره سرکار شب میاد و هیچ ارتباطی نداره 

خودمم که قرنطینه ام 

ولی طبقه ی چهار مستاجرمونه که این روزا که همه قرنطینه هستن اینا روزی ۴ با آدم میاد خونش و میره

تا جایی که میدونم تا یک ماه پیش خانمه استراحت مطلق بود واسه کمرش خواهرش ازش مراقبت میکرد

ولی الان خیلی بیشتر شده

یکی از فامیلاشم سرما خوردس نمیدونم چشه عطسه میزنه

الانم دم خونه ی ما دوتا عطسه کرد همش دارم درو جاکفشی رو با وایتکس میشورم 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

حالا به نظرتون زنگ بزنم بهش بگم یا نه؟

بگم این روزا مراعات کنه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بگم ناراحت بشن 

ولی خب واقعا همه اذیتیم از این قضیه

نه عزیزم خونه شما که نیومده خونه خودشه

ینی نگم؟

اخه از این آقاهه که عطسه میکنه میترسم 

خیلی رفت و آمد دارن

آره بهش بگو, هرچی سرمون میاد ازاین خجالتمونه

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست
ینی نگم؟ اخه از این آقاهه که عطسه میکنه میترسم  خیلی رفت و آمد دارن

نه نگو خونه شما که نیست شما خودتون رعایت کنید و دستگیره در و کفشارو استریل کنی کافیه کرونا از طریق هوا جابجا نمیشه

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀
ینی نگم؟ اخه از این آقاهه که عطسه میکنه میترسم  خیلی رفت و آمد دارن

توی خونه شما که نمیاد 

فقط روزی دوبار جلوی خونتون رو ضدعفونی کن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
توی خونه شما که نمیاد  فقط روزی دوبار جلوی خونتون رو ضدعفونی کن

ممنون عزیزم

از نظرت

نه نگو خونه شما که نیست شما خودتون رعایت کنید و دستگیره در و کفشارو استریل کنی کافیه کرونا از طریق ه ...

مرسی راهنمایی دادی

آره بهش بگو, هرچی سرمون میاد ازاین خجالتمونه

موندم چکار کنم😭😭

موندم چکار کنم😭😭

بهش زنگ بزن بااحترام بهش بگو خواهش میکنم این روزا یکم رفت وآمدتونو کنترل کنین من نمیتونم همه جارو ضدعفونی کنم, 

درسته خونه خودشه ولی توراهروکه میرن میان, دست به دیوار میزنن دست به در میزنن بگو خجالت نکش, الان وقت خجالت نیست 

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست
بهش زنگ بزن بااحترام بهش بگو خواهش میکنم این روزا یکم رفت وآمدتونو کنترل کنین من نمیتونم همه جارو ضد ...

باشه احتمالا زنگ بزنم

ممنون