2777
2789
عنوان

شوهراتون چقدر کمک میکنن تو کارای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداخیرش بده من که تازه زایمان کردم حالم بد بود هم بچه رو عوض میکرد هم کرم پاشو میزد  همه چی اصن من کم میگرفتمش فقط واسه شیر یا مجبوری یا شبا ولی مامانمم خعلی کمک بود دیگه الان شوهرم دوماه و ۱۵ روزه خارجه مرزا رو بستن نمیتونه بیاد برای ریشه کن شدن کرونا صلوات میفرستین؟خداکنه مرزا زود واشه

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
مشکلی نداری با این قضیه؟

خوب چرا..چون بچه ام خیلی اذیت میکنه بهش میگم..اما خوب فایده نداره...شوهر من یه قاشق جابه جا نمیکنه..غذا میخوام بیارم یه سفره پهن نمیکنه...یه جای مخصوص داره میشینه...میگه غذا رو بیار🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
خانما شوهر من خیلی بچه دوسته هر وقتم خونه باشه گاههی کمکم کار خونه میکنه ولی خیلی تایم کارش زیاده(شی ...

مهم اینه که موقعی که باشه چجوری بهش برسه 

یه داداش دارم یه شغل پر مشغله وحساس داره ،ماموریت و پروژه های سنگین ،دانشجوی دکترا یه شهر دیگه هم هست ،خانمش یه شهر دیگه استخدام شده ،اونحام رفت و آمد میکنه 

ولی وقتی خونه است ماشالله بهش اینقد انرژی میزاره برای زن و بچش که جبران نبودنهاشو میکنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خداییش نبود من میمردم 

شبها تو شب بیدار نمیشه شوهرم خودم بچه رو شیرشو میدم ولی عادت داره بچه ام ۶ و نیم ۷ بیداره دیگه

اونموقع من تخت میخابم اون نگه اش میداره تا ۸ و نیم ک بخاد بره سرکار بیدار میشم

شبها هم بیاد کاری از دستش بربیاد انجام میده یا حتی  خسته هم باشه بگم ببریمش بیرون بچرخه بخابه میبردمون

پوشکشم ی موقع هایی عوص میکنه حمام هم باهم میبریمش ۴ ماهشه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
مهم اینه که موقعی که باشه چجوری بهش برسه  یه داداش دارم یه شغل پر مشغلهو حساس داره ،ماموریت ...

من مشکلم همینه ک همیشه خستس و توجهش کمه بهمون.کارشم سخت نیست به اون صورت

نمی‌دونم چیکار کنم تازه طلبکار شد الان اون قهره

باز یه جور دیگه هستم میگم موقعی که بچم خیلی گریه میکنه کسی  نمیخوام بگیرتش واس کمک اعصابم خورد میشه 

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
مهم اینه که موقعی که باشه چجوری بهش برسه  یه داداش دارم یه شغل پر مشغلهو حساس داره ،ماموریت ...

برا منم واقعا وقتایی که هست سعی میکنه بیدار باشه حواسش به من باشه ولی یه روزایی بیهوووش میشه از شدت خواب😐😑بعد الان سی سالشه میترسم تا اقدام کنیم و شاید به هر دلیلی نشه و دوا درمون کنیم پیر شه🥺

همون دیگه بچم دختره میترسم غریبه بشه باهاش الان چهار ماهشه

یوقتایی بذار رو پای باباش بخوابه و بغلش بابا باشه تا به پدرش عادت کنه 

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
به نظرتون من حق دارم ناراحت شدم یا نه

حق داری 

ولی کم مم و با مهربونی کارارو بنداز گردنش 

مثلا لچه ذو بزار پیشش برو دوش بگیر ،اگه کوتاهی کرد زود از کوره در نرو 

کم کم یاد میگیره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

حق داری  ولی کم مم و با مهربونی کارارو بنداز گردنش  مثلا لچه ذو بزار پیشش برو دوش ...

دیشب بد قاطی کردم از شدت خستگی تا حالا اینجوری نشده بودم داد و هوار راه انداختم ولی بخداا کمک نمیکنه خیلی نامرده

از طرفی شوهرم از من بهتر خونه داری میکنه انقدر کمکم هست که نگو منظورم این بود که دلم نمیخواد مثلا مادرشوهرم اون موقع بیاد بچه رو بگیره که اروم کنه اخه یه حسی بهم دست میده میدونین چی میگم که