2777
2789
میشه دستورش رو بگی گلم

عزیزم من نشاسته گل و ارد برنج و نبات و‌پودر بادام(هرکدوم سه قاشق چای خوری)‌رو قاطی میکنم و دو لیوان اب میریزم و‌هم میزنم ک نشاسته تو اب سرد حل شه بعد میذارم رو گاز و هم میزنم تا وقتی ک به غلظت دلخورم برسه بعد زیرشو خاموش میکنم همین اصلا کاری نداره 

خدا حفطش کنه  از کی وزن نگرفت  یعنی وزن دوماهگی ۴ ماهگی ۶ ماهگیش یادته؟ زیر نطر دکتر نب ...

شیرخشک نمی‌خورد سه مارک براش گرفتم نخورد وزنش تا 6ماهگی خوب بود ولی دقیق نمیدونم چقد بود بردمش دکتر یه سری آزمایش براش نوشت فرد جوابش میاد 

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من نشاسته گل و ارد برنج و نبات و‌پودر بادام(هرکدوم سه قاشق چای خوری)‌رو قاطی میکنم و دو لیوان ...

نشاسته گل فرق داره با نشاسته های دیگه

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    
شیرخشک نمی‌خورد سه مارک براش گرفتم نخورد وزنش تا 6ماهگی خوب بود ولی دقیق نمیدونم چقد بود بردمش دکتر ...

چون وزن تولدش خوب بوده میگم 

من وزن تولد دخترم کم بود الانم کمه ولی خب با شیر خشک هم درست نشد 

@نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_5‍  سلام استار تر میخاد همه تاپیکاش بترکن لطفا کمکش کنین ممنون 😊

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه