2777
2789

وقتی گوشی رو بروز رسانی میکنیم ، همه اطلاعاتش پاک میشه ، اتصال به اينترنتش هم قطع میشه، کسی میتونه کمک کنه تنظيمات اینترنت و به حالت اول برگردونم و برنامه ای برای بازگرداني عکس ها و فیلم ها معرفی کنه ??  چند بار تنظیمات شبکه های تلفن همراه و تغییر دادم ولی اصلا اينترنتش وصل نمیشه   

بعد از بروزرسانی که از طریق خود اینترنت دریافت میکنید

هیچ اتفاقی برای تنظیمات قبلی و همینطور فایل هاتون نمیفته مگر اینه بعدش شما ریست فکتوری کرده باشین

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...
بعد از بروزرسانی که از طریق خود اینترنت دریافت میکنید هیچ اتفاقی برای تنظیمات قبلی و همینطور فایل ه ...

گوشی خودم نیست ، خودش گفت بعد بروز رسانی اینطوری شده ، حالا چطوری میشه درستش کرد ?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی خودم نیست ، خودش گفت بعد بروز رسانی اینطوری شده ، حالا چطوری میشه درستش کرد ?

بعد بروزرسانی صد در صد اینا ریست فکتوری کردن

هیچی تنظیمات که مشکلی نداره و دوباره انجام میشه

فایلاتون هم یه سری فایلها که خیلی سنگین و حجیم نیستن تا حدود زیادی با نرم افزار های ریکاوری بر میکرده مثله  recover my file

یا easy recovery

بعد بروزرسانی صد در صد اینا ریست فکتوری کردن هیچی تنظیمات که مشکلی نداره و دوباره انجام میشه فایلا ...

ممنونم از راهنمایی تون ، اما مشکل اینجاست که هر چی شبکه های تلفن همراه و تنظیم میکنم درست نمیشه 😖

ممنونم از راهنمایی تون ، اما مشکل اینجاست که هر چی شبکه های تلفن همراه و تنظیم میکنم درست نمیشه 😖

اینکه نقطه دسترسیه