2777
2789

حدود دو هفته پیش که تازه کرونا اومده بود من اخبارو دنبال می کردم و هر نکته ی بهداشتی که میومد واسه خانوادم میخوندم .(فقط من تو خانواده خیلی خبرا رو پیگیری می کنم) اونا زیاد توجه نمی کردن و من از هر راهی بود حتی گفتن آمار سعی می کردم بهشون هشدار بدم که رعایت کنند و از خونه بیرون نرن که متاسفانه فقط منو مسخره می کردن و هی گفتن مرگ دست خداست حالا ما که به کسی نزدیک نمیشیم😑 الان که خبر ها داغ تر شده بالاخره عروسی منم کنسل کردن به این دلیل که اگه خدای نکرده کسی بیاد عروسی کرونا بگیره تا آخر عمر میگن تقصیر ماست که خب خداروشکر کردم دارن متوجه میشن اوضاع از چه قراره.

ولی الان خودمون دوتا عروسی دعوتیم که میخوان برن😢 دیشبم عید بود رفتن مهمونی میخواستن منم به زور ببرن که نرفتم😏 

نمیدونم چرا دو فاز دارند اینا اخه😢😩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به پیر مرد ۸۰ ساله رحم نمی کنن پا میشن میرن دیدنش . هرچی میگم خودتون فقط نمی گیرید به ما هم میدین نمیفهمن . فقط موندم چه جوری عروسی منو کنسل کردن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همین رعایت نکردنا باعث شیوعش میشه دیگه. انقد میگن عروسی نرین. دیروز اخبار تهران دکتر زالی التماس میکرد نرین مهمونیو عروسی. باورکنین حق الناسه اونایی که رعایت نمیکنن و بقیه رو به خطر میندازن. روسیه 5سال حبس تعیین کرده هر کی بی جهت بیاد بیرون. توی چین خیابوناهیچ کس نبوده طبق اخبار منتشره جز 1نفر ازخانواده که خرید ضروری انجام میدادن.نمیدونم چی بگم واقعا شرایطتت سخته همه یه سمت شما یه سمت دیگه .اما مراعات کنین شما لااقل حق الناس به گردنتون نیس. این آرومتون میکنه.

گاهی نمی شود که نمی شود گاهی نخواسته قرعه به نام تو می شود.