2777
2789
عنوان

الکل صنعتی

1073 بازدید | 25 پست

خانوما

من این مدت از الکل صنعتی برای ضدعفونی مردن سطوح و کلید و دستگیره و... استفاده میکردم، بدون دستکش... و خب موقع ضدعفونی دستمم الکلی میشد. 

دستم یکم پوست پوست شده... حالا من نمیدونم این عوارض استفاده از الکل صنعتی کی خودشو نشون میده؟! 

اگه تو این مدت فقط موقع ضدعفونی کردن وسایل ریخته باشه روی دست، بازم باعث کوری میشه؟! 

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

اگ میخواس بشه تاحالا خودشو نشون داده بود دیگه استفاده نکن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت پوست پوست شده چون الکل حلال چربیه چربی دستتو از بین برده پوستت خشک شده کرم بزن خوب میشه

مرسی🌺

این مقدار کم باعث عوارضی که توی اینترنت نوشته، نمیشه؟ 

یعنی الکل صنعتی فایده نداره استفاده کنیم

نه اصلا حتی تو خونه نگه ندار بجاش وایتکس استفاده کن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

من نمیدونم این الکل صنعتی که میگن منظورشون چیه؟

به طور روتین دو نوع الکل داریم

۱. اتانول. که اگه بالای ۷۰ درصد باشه، خاصیت ضدعفونی داره و حتی میتونه خوراکی باشه و سمی برای انسان نیست

۲. متانول. این هم یک نوع الکله، خاصیت ضدعفونی نداره و کلا بوی متفاوتی از اتانول داره. متاسفانه گاهی به جای اتانول میفروشن که تقلبی هست و خوردنش باعث کوری و حتی مرگ میشه وکلا خطرناکه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
نه عزیزم نگران نباش اگه ام عوارضی نشون داد میری دکتر خوب میشی دیگه نگران نباش

خداروشکر 

تا الان اهمیت نمیدادم اما دیدم بچه ها تاپیک میزنن که باعث نابینایی میشه گفتم نکنه به زودی عوارضشو نشون بده