خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
آره من پلی کیستیک بودم با دو ماه دارو حامله شدموبعد زابمانم دوباره همچنان پلی کیستیک یهوووووووووو بعد یک سال خوب شدم سر تایم خدارووووووشکر پریود میشم ولیلشم بی خیالی فک کنم بود
ببین عزززیزم پلی کیستیک هیییییچ ربطی به بارداری نداره نازایی ارثیه به نطر من پس فک نکن چون پلی کیستیکی ناباروری یه دکتر احمقی اینو به من گفت زود حامله شو چون تنبلی دلری رفتم سونو دکتر سونو رو خیییلی قبول دارم گفت خانوم شما ۵ سال دیگه هم بخوای سریع باردار میشی و من سر دو ماه حامله شدم درمانششششم فقط بی خیالیه به قول دکتر سونو شما که بیشتر خوشبه حالتونه دیرتر پری میشین بیخیال باش
ببین عزززیزم پلی کیستیک هیییییچ ربطی به بارداری نداره نازایی ارثیه به نطر من پس فک نکن چون پلی کیستی ...
مرسی عزیزم امیدوار شدمممم
خیلی عاشق بچه ام
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊