2777
2789

چرا راه ها رو نمیبندن واقعا 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای داد بی داد چرا اینجوری شد اخه😥😢

۸۰درصد رعایت نمیکنن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ای داد بی داد چرا اینجوری شد اخه😥😢

مازندرانم دست کمی نداره از گیلان..داداش و زنداداشم پرستارن تو رشت..😔😔خدا به همه رحم کنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا راه ها رو نمیبندن واقعا 

بستن همش

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
کسی که معالجه شده باشه  داشتین تو اطرافیان؟

من نشنیدم ولی قطعا بوده

و خبر بد اینکه

اونایی که معالجه میشن بعد یه مدت امکان اینکه دوباره بگیرن زیاده

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
مازندرانم دست کمی نداره از گیلان..داداش و زنداداشم پرستارن تو رشت..😔😔خدا به همه رحم کنه

بچه ها موثق هست ؟

ما که شرق هستیم و اصلا کسی از این اطراف ما از خونه هم بیرون نمی یایم ..

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

باید هر کسی رو که گوش نمیده میره مسافرت همونجوی با خانواده  وماشین بگیرن قرنطینه کنن تا بعد 13بدر جریمه سنگین نفری 10میلیون تومنم همراهش باشه جدی برخورد کنن چه وضعیه هر چی میگن بشینید تو خونه هاتون کسی گوشش بدهکار نیست

اینایی که مثلا فامیل یا مادر پدر میمیره بر اثر کرونا چجوری دفن میکنن مراسم نمیگیرن جمع نمیشن؟

نه گلم خودشون دفن میکنن فقط چند روز بعد به خانواده محل دفن رو اطلاع میدن..

چند نفری که اطلاع دارم فوت شده اینطور بوده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴