2777
2789
عنوان

بارداری

162 بازدید | 13 پست

سلام 

29 بهمن موعد پریودیم بود ولی نشدم حتی دردشم داشتم اما پریود نشدم تا اینکه شد 12 اسفند  بی بی چک زدم و مثبت شد چندساعت بعدش با کمال ناباوری دیدم پریود شدم اما پریودیم سبکتر از بقیه ماه ها بود الان امروز پریودیم تموم شد و بی بی چک زدم دیدم منفیه به نظرتون چرا؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه...تازه هنوزم علائم بارداری دارم...مثلا یه کم سرپا وایمیستم یا ناراحت و عصبی میشم سریع زیر شکمم در ...

خب چند روز استراحت کن بعد برو ازمایش بتا بده تا مطمین بشی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

با اجازه استارتر جان ببخشید.

بچه ها من ۲۴ سیکلمم چن روزه تخمدونام و سمت چپ نافم گاهی تیر می‌کشه سینه خانم یه کوچولو درد دارن می‌تونه از علائم باشه؟ ماه سوم اقدامم

باردار نیستم ب امید بارداری تو این ماه تیکر زدم یه صلوات برای همه منتظرا
با اجازه استارتر جان ببخشید. بچه ها من ۲۴ سیکلمم چن روزه تخمدونام و سمت چپ نافم گاهی تیر می‌کشه سین ...

اره عزیزم علایمش همینه من سر بچه اولم همین علائمو داشتم الانم دارم ولی نمیددنم چرا بی بی چک منفی میزنه

اره عزیزم علایمش همینه من سر بچه اولم همین علائمو داشتم الانم دارم ولی نمیددنم چرا بی بی چک منفی میز ...

جدی مرسی عزیزم انشالله باردار باشیم

باردار نیستم ب امید بارداری تو این ماه تیکر زدم یه صلوات برای همه منتظرا