2777
2789

یکی ازفامیلامون یک ماه پیش تعریف میکرد بدجوری سرماخورده تنگی نفس شدید و بعد چند نسخه رفته دکتر اول بویایی وبعد چشایی دفته بازخوب شده 

جالبه الان میگن ک ر ونا بگیرری بعضبا اینجوری میشن

یعنی اینم گرفته خوب شده خوشبحالش البته هنوزم تنگی نفسش تموم نشده

بچش گرفت خوب شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سرما خوردم یک هفته بویایی و چشایی نداشتم دکترم نرفتم فقط دارو خودمونی و اب پرتقال و لیمو خوردم بعدم خوب شدم

دیگه همه چی که کرونا نیس

و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش  

منم حس بیناییم دارم از دست میدم😐

البته از بس تو گوشی ام فکر کنم تا نابودی کرونا کور میشم

دخترم دنیامه❤                                                         کاربری چهارممه پس منو از گرارش نترسون👍
منم سرما خوردم یک هفته بویایی و چشایی نداشتم دکترم نرفتم فقط دارو خودمونی و اب پرتقال و لیمو خوردم ب ...

منم پرتغال میخورم چیکار کنم برگرده خیلی اذیت میشم 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

دوماه قبل دختر یک ساله من سرماخورد بشدت حالش بد بود و تنگی نفس وحشتناکی داشت جوری که هر لحظه میگفتم این زنده نمیمونه هیچی غیر از کمی شیر نمیخورد شوهرم میکفت بیمارستان ببر باید بستری بشه اما من میکفتم دور از جون اگه بمیره بذار تو خونه بمیره اخه قبل این دوبار بیمارستان بستری شده بود و خیلی اذیت شدیم هم بچه هم من

حالا همش میگم نکنه کرونا بوده اخه خیلی نفسش تنگ بود و سرفه های خشک و زیاد داشت تب هم داشت

محتاجم به دعا