2777
2789
عنوان

باردارا (سونو بيوفيزيكال)

154 بازدید | 9 پست

دخترا شما انجام داديد؟كجا انجام داديد؟

هزينش چقدر شد؟

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
من ماه اخرتوبیمارستان قبل زایمان نمیدونم توبیمارستان دولتی انقدردرنیومد

تهران؟كدوم بيمارستان؟

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم انجام دادم ولی داستان داشت...

چه داستانى ؟

چه داستانى ؟

من جنینم حرکتش کند شده بود خیلی ترسیدم رفتم چندجا دکتر یکیشون تو دفترچه نوشت... که بیوفیزیکال بود واسه هزینش اونو انجام دادم... وگرنه اون موقع بیوفیزیکال به دردم نمیخورد تو هفته ۲۶ بود فکرکنم

من جنینم حرکتش کند شده بود خیلی ترسیدم رفتم چندجا دکتر یکیشون تو دفترچه نوشت... که بیوفیزیکال بود وا ...

يعنى ارزونتره؟

چقدر داديد با دفترچه ؟

فکر کنم ۶۰شد با دفترچه

ممنونم عزيزم 

ايشالا هميشه سلامت و شاد باشيد 😍🙏🏻