محدودیت صفر چطور بود ؟من چند بار خواستم بخونمش نشد .مثلا چ تاثیری روت گذاشت ؟
اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محدودیت صفر چطور بود ؟من چند بار خواستم بخونمش نشد .مثلا چ تاثیری روت گذاشت ؟
واسه من خوب بود توی مسائلی ک مدت ها گیر افتاده بودم ازشون خلاص شدم تونستم مسئولیت اتفاقات زندگیم رو بپذیرم ادمهای دیگه رو ببخشم خودم رو بخشیدم و با کسایی ک نسبت بهشون گارد داشتم صحبت کردم ارزش خیلی چیزاهم فهمیدم ولی تمام مدت باید پاکسازی کنی روحتو
واسه من خوب بود توی مسائلی ک مدت ها گیر افتاده بودم ازشون خلاص شدم تونستم مسئولیت اتفاقات زندگیم رو ...
ممنون عزیزم
اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
میگم صورتت را بشور دختر جان چی ؟اینو هم اتفاقا میخوام بخرم ببخشیدا 🙈
صورتت را بشور دختر جان تعریفشو زیاد شنیدم چجوری کتابی بود؟ جذبت میکرد ؟
خیلی داستان زندگی خودش بود ک چه رفتاری توس موقعیت های خاص داشته بلد از اون کتا هر روز رفتم باشگاه تا الان ۱۸ کیلو وزن کم کردم 😀هر کتاب یه دستاورد واسم داشته باشه کافیه 🌹
میگم صورتت را بشور دختر جان چی ؟اینو هم اتفاقا میخوام بخرم ببخشیدا 🙈
خیلی داستان زندگی خودش بود ک چه رفتاری توی موقعیت های خاص داشته بعد از اون کتاب هر روز رفتم باشگاه تا الان ۱۸ کیلو وزن کم کردم 😀هر کتاب یه دستاورد واسم داشته باشه کافیه 🌹
خیلی داستان زندگی خودش بود ک چه رفتاری توی موقعیت های خاص داشته بعد از اون کتاب هر روز رفتم باشگاه ت ...
واووووو عالی پس حتما میخونمش .کتاب خاطرات شازده حمام محمد حسین پاپلی یزدی هم قشنگه اگه بتونی گیرش بیاری چاپیش تو شهر نیست اگه بتونی تو ی سایت پیدا کنی .همونم ادمو ب جنب و جوش در میاره .