2777
2789
مرسی😍حستون به منوعشقم چیه؟ مرسیم به هم؟

حسم میگه همو خیلی دوست دارید، یه عشق خیلی قوی از هر دو طرف هست. سوال دومتو حس خاصی ندارم واقعا

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه به منم؛ بگین؟

بپرس عزیزم، اما تو آخری هستی

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
حس ششم دارم البته بقیه میگن اما خودم قبول ندارم خدایی

عزیزم میشه بگی همسرم منو دوس داره یا نه؟ الان عقدیم ؛ رابطمون خوبه باهم؟  از همه نظر مثلا گرم مزاجی و اینا 

من شاغل میشم؟ کی عروسیمونه؟ 

حسم میگه همو خیلی دوست دارید، یه عشق خیلی قوی از هر دو طرف هست. سوال دومتو حس خاصی ندارم واقعا

عزیزم میشه بگی همسرم منو دوس داره یا نه؟ الان عقدیم ؛ رابطمون خوبه باهم؟  از همه نظر مثلا گرم مزاجی و اینا 

من شاغل میشم؟ کی عروسیمونه؟ 

حس اونی که توذهنمه؛ومیخوامش؛ به من چیه؟باهاش؛ ازدواج میکنم؟

بهت فکر می‌کنه و بهت نظر  و توجه داره تو دل خودش، اما عاشق و اینا احتمالا نیست، فقط تو گزینه هاش هستی و به چشمش میای و نظر مثبت و خوبی بهت داره. در مورد ازدواج هم نمی‌دونم. به نظرم برای خودت گزینه های بهتری پیدا میشه و خودبخود از سرت میفته

بچه ها شرمنده من باید برم 

شب همتون خوش ، ببخشید

این سوال دوستمه

این دوستم یا پسریو دوس داره ایا اون پسره هم اینو دوس داره؟ بهم میرسن؟؟

عزیزم میشه بگی همسرم منو دوس داره یا نه؟ الان عقدیم ؛ رابطمون خوبه باهم؟  از همه نظر مثلا گرم م ...

😐دوست داره البته اگر مثل اون خانم نیای بعد دوساعت بگی شوخی کردم چون براساس دانسته هام حس میکنم من غیب گو نیستم

اگر هم شوهرت مشکلی نداشته باشه و بتونی نرمش کنی چرا که نه حتما شاغل میشی ازدواجتونم بعد از این که مشکل مالیش رفع بشه چون حس کردم مشکل مالی داره البته درحد خیلی کم میخواد بیشتر آماده بشه برای زندگی مشترک

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
😐دوست داره البته اگر مثل اون خانم نیای بعد دوساعت بگی شوخی کردم چون براساس دانسته هام حس میکنم من غ ...

این سوال دوستمه

این دوستم یا پسریو دوس داره ایا اون پسره هم اینو دوس داره؟ بهم میرسن؟؟