2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه دقیقه بیایم

167 بازدید | 26 پست

اکتیو سرامیک و وایتکس قاطی کردم 

توالت رو شستم

نفسم داغون شده از گازی ک خارج شده

من به درک داداش کوچیکمم پیشم بود حالش خوب نیست

چیکار کنم؟ چی بدم بخوره

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شير سيب شربت عسل ماست

ماست خوردیم یکم بهتر شدم اما داداشم حالش خوب نیس

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿
شیر خوبه، اما تو رو خدا دیگه چیزی باهم قاطی کن جدا جدا استفاده کن. خیلی کار خطرناکیه حتی دور از جون ...

واقعا پشیمونم 

رییم داغون شده 

از همه بیشتر نگران داداشمم

دختر خوب هرگز اینارو قاطی نکن گاز سمی تولید میکنه 

ترکیباتشون باعث تمیزی بیشتر نمیشه .

همون مواردی که دوستان گفتن استفاده کن ان شا الله بهتر بشین 

ماست و شربت ابلیمو ..‌هوای آزاد و چون تو این وضعیت درمانگاه نبری بهتره اگر بهتر نشد با اورژانس یا همین شماره هایی که میگن تماس بگیر راهنماییت میکنن پشت تلفن 

ماست خوردیم یکم بهتر شدم اما داداشم حالش خوب نیس

يكم برين جلو پنجره هواي آزاد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
دختر خوب هرگز اینارو قاطی نکن گاز سمی تولید میکنه  ترکیباتشون باعث تمیزی بیشتر نمیشه . همون م ...

ممنون عزیزم

ببرش فضای آزاد  من یکبار اینجور شدم خواهرم شربت آبلیمو بهم داد

شربت خوردین بهتر شدین؟

یکم آروم شدم  ولی شما ماست خوردین . ماست و آبلیمو با هم سازگاری ندارن .

ای وایی

یکی بهم گف ماست و ابلیمو رو قاطی کنم خوب میشم

منم قاطی کردم خوردیم

الانم که شیر خوردیم