روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این خوبه اون دکتر که تو اتاق عمل داره پای طرف رو عمل میکنه دابسمش ساسی رو میاد افتضاح انققققدر حرص خوردم لعنت بهش
کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀 اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
این خوبه اون دکتر که تو اتاق عمل داره پای طرف رو عمل میکنه دابسمش ساسی رو میاد افتضاح انققققدر حرص خ ...
من ندیدم میفرستی لینکشو
چرا حرص خوردی حالا؟
اتفاقا اونجا میرقصن مریضا هم یکم روحیه میگیرن ما زود قضاوت میکنیم بیوم میگه فقط تو...🖤
خیلی دل بزرگی دارن واقعا تو اون شرایطو استرس و فشار روحی میتونن به بقیم انرژی بدن واقعا تحسین دارن
چه قشنگه بیوت😍