2777
2789

من الان ۱۳ روز از پریودم میگذره ،البته پریودای خیلی نا منظمی دارم،چند روز پشت هم بی بی چک زدم فقط دو بار با خط خیلی کم رنگ روشن شد،ولی دیگه روشن نشد،میترسم برم ازمایش بدم،میترسم باردار نباشم،اونایی که خیلی دیر فهمیدن باردارن میشه بگن چند روز بعد پریودشون بوده؟

من۶روط عقب انداختم دردشدید داشتم نصف شب رفتم بیمارستان گفت مشکوکی بع آز دادگفت منفی گفت فرداباز تکراز کن‌بازم بتام۱بود ازدردشدید روپام بندمبودم  فرداش باز رقتم ازمایش بتام۴۲بود دکرت گفت‌دیر باردارشدی ۳بارسونوی واژینال دادم کیسه باردای درکارنبود همه دکرتافتن خارج رحم تا۱۰روز دردداشتم میمردم بعد۱۰روز سونوم نشون دادبارداریمو الانم جیگر مامان تو۷سال امیدت بخداباشه من عجیب ترین مادر دنیام خخخخخخ

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)
من۶روط عقب انداختم دردشدید داشتم نصف شب رفتم بیمارستان گفت مشکوکی بع آز دادگفت منفی گفت فرداباز تکرا ...

ای جان الهی سالم و سلامت باشه،چه جالب،من که دیگه امیدیی ندارم،حداقل پری بیاد راحت بشم خسته شدم از ورمو درد سینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان الهی سالم و سلامت باشه،چه جالب،من که دیگه امیدیی ندارم،حداقل پری بیاد راحت بشم خسته شدم از ور ...

فدات گلم

همونم طول کشید تاشدم الانم۳سال به بچه دیگه میخام نمیشه که نمیشه فکرکنم یه پروسه عجیب دیگه درپیش دارم خخخخت

فدات گلم همونم طول کشید تاشدم الانم۳سال به بچه دیگه میخام نمیشه که نمیشه فکرکنم یه پروسه عجیب دیگه ...

ایشاالله که خدا به جفتمون بچه بده،من اولیمه خیلی چشم انتظارم فعلا که قسمتم نشده

ایشاالله که خدا به جفتمون بچه بده،من اولیمه خیلی چشم انتظارم فعلا که قسمتم نشده

ان شا الله میشه عزیزم منم تنبلی دارم مشکل زیاددارم اونم برام معجزه بود خدابخاد میشه