2777
2789
چون همه جا پر شده میگن ما نباشیم شما هیچی ندارید بخورید.یه عده افراد نفهم بلانسبت

استغفرالله خودشونو خدا میدونند

نون آدم دست خداست نه هیچکس دیگه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون همه جا پر شده میگن ما نباشیم شما هیچی ندارید بخورید.یه عده افراد نفهم بلانسبت

گیلانی هستی؟آمار فوتیها چقدره

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

این جور مسائل فقط وفقط واسه تفرقه افکنی بین مردمه باور نکنید آخه تهرانی وشمالی وجنوبی نداره شهر ما پره از هم وطنای شمالی حتی پزشک وپرستار ،پس به جای اینکه بیشتر دامن بزنیم به این حاشیه ها کنار همدیگه باشیم

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

من خودم تهرانم. ولی دیدم چطوری با فرهنگ بدشون هجوم اوردن شمال شهر و با مامورا درگیر شدن. حق با شماس

چقدربی عقل وتازه به دوران رسیده شمال امثال شماهانبودبیشترآبادتربود کاش شمالی هاامثال توروراه نمید ...

بخدا این افراد یه سری شهر ها رو به گند میکشن.نه شمال.همه ی کشورو

عجب! این خلایق هر چه لایق واقعا درسته، ملتی که به خودشون رحم نمیکنن باید هم یه همچین موجوداتی بهشون مسلط بشن... تاسف برانگیزه واقعا

کیمیاگر شده ام ...

غلط کرده هرکی اینو گفته .همین گیلانو مازندران (شمال )نباشه کجا میخوان بهترین برنج و کیوی پرتقال و نارنگی و چای رو تهیه کنن .خاکتوسربی فرهنگ کسایی ک این حرفارو میزنن گداصفتای تازه ب دوران رسیده