2777
2789
عنوان

ترفند های تمیز کاری خونه ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 6472 بازدید | 194 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اکثر وسایل و سطوح رو با سیف کرمی تمیز میکنم 

خیلی تمیز میشه 

بعضی جاهارو هم با دستمال نمدار

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

😫اینا رو بیخیال توروخدا بگین کابینت گلس برو با چی پاک کنم جاش نمونه☹️چقد مزخرفه🤬

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 
کاملا درسته اونوقت تو بیمارستانا از وایتکس برای ضد عفونی کردن محل استفاده میکنن اون بدبختایی رو که ...

دقیقا دقیا خیلی خوب و کامل توضیح دادی و لپ مطلبو گفتین

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
اها ببخشید اگر سینک ظرفشویی سیاه بشه پالیش ماشین بزنید رنگشو‌مثه قبل میکنه احتمالن برای شیرمجواب می ...

اسپری که عکسشو میخواستید بفرستید همین پالیشه

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
اسپری که عکسشو میخواستید بفرستید همین پالیشه

صفحه ۸عکسه اسپری اکتیو مخصوص شیر الات گذاشتم عااالیه

پالیش واسه وقتیه ک سینک ب هرعلتی سیاه میشه. مثلن ریختن جوهرنمک....ولی من الان تو خونم ندارم ک عکسشو بدم