2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟؟ مشکل چیه؟

112 بازدید | 13 پست

خانمایی که نامزدین یا در شرف ازدواجین تو پیام با نامزد و دوست پسرتون راجع به چی حرف میزنید؟ چقدر بگیم کارای روزمره و عادیو.  وقتی حرفی ندارم و جفتمون ساکت میشیم تو پیام و سعی میکنیم به ذهنمون فشار بیاریم که یچیزی بگیم،  این حس برای من خیلی بده.  البته بنظرم باید یکطرف خیلی پرحرف باشه.  چون من قبلا یه دوست پسر داشتم که اصلا حرف کم نمیاوردیم و من فکر میکردم تمام رابطه ها اینجوریه.  ولی بعد اون فهمیدم که اینطوری نیست.  شاید بنظرتون مشکل کوچیکی باشه ولی زجردهندس.  دوست ندارم حرف کم بیاد ـ چقد بگیم خوبی چخبر داری چیکار میکنی چی خوردی.  شما چیکار میکنید چی میگید

منم همین جورم

بای اشتباه بزرگ عاشق شدم .. زندگیم شد ترس از دست دادن آدمی که همین الانم از دست رفت است ...میدونم مال من نیست ولی دوسش دارم دیگه.. میدونم مال مردم خوردن نداره ولی عشق دیگه ...به قول شاعر اگه دل عقل داشت که دیگه اسمش دل نبود...روزام با فکر اون روزایی که قرار نباشه میگذره ولی حالم خوبه .. برا دلم دعا کنین ...برا دلم تو اون روزایی که دیگه واقعا ندارمش....دوسش دارم و دوستون دارم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگاه کن به نقاط مشترکتون ویا سلایقتون 

از برنامه های اینده اش برای زندگی بپرس 

از خودت واحساسات بگو 

اولین چیزهم اینکه بهش فکر نکن که الان حرف کم میاری 

فک کن بابهترین رفیقت داری حرف میزنی 

دوران نامزدی بهترین دوران برای شناخت هست سعی کن به حرف های الکی نگذرونیش

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

خب مگه دایما باید باهم حرف بزنید ؟

ماهم وقتی پیش هم‌نیستیم همینیم  از اتفاقای اون‌روزمون ک سر کار برامون افتاده میگیم

.وقتی قرار میذاریم میریم بیرون بیشتر  حرف میزنیم 

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
نگاه کن به نقاط مشترکتون ویا سلایقتون  از برنامه های اینده اش برای زندگی بپرس  از خودت و ...

از حسمون و برنامه اینده بارها حرف زدیم ـ شایدم طی روز اتفاق خاصی برامون نمیوفته.  فک کنم  دلیلش همینه

خب مگه دایما باید باهم حرف بزنید ؟ ماهم وقتی پیش هم‌نیستیم همینیم  از اتفاقای اون‌روزمون ک سر ...

خب اون توقع داره طی روز زیاد حرف بزنیم.  منم. وقتی جو سنگین میشه میگم خب کاری نداری من برم.  اونم ناراحت میشه.  خب مؤذب میشم نمیتونم بمونم.  قبلا باخودم گفتم. چون باهم خاطره خاصی نداریم حرف کم میاریم.  ولی خب بیرون رفتیم تفریح رفتیم ولی بازم... 

خب اون توقع داره طی روز زیاد حرف بزنیم.  منم. وقتی جو سنگین میشه میگم خب کاری نداری من برم.&nbs ...

چرا عشق من اینقدر از مسائل ج ن س ی میگه که من ناراحت بشم 

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
اونم. میگه.  ولی منم ناراحت میشم بحثو عوض میکنم😂

والا من هرچی عوض میکنم دوباره برش میگردونه نقطه اول

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست