2777
2789

سلام دوستان 

اگه بخوام از دویست گیگ back upبگیرم نیاز به همون 200 گیگ حجم هستش یا حجمش کوچیک میشه 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر زیپ استفاده کنی حجمش کم میشه ولی اگر داده هات محاسباتی نه کم نمیشه ولی بقیه دادهها با زیپ کم میشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بازم خیلی زیاده 

زیپ نسبت به سزعت سیستم هست اگر سیستم کند باشه دیر انجام میشه 

چرا هترد بگیری داخل گوگل درایور ذخیرش کن و همیشه هم داریش و هرجایی میتونی ازش استفاذه کنی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
زیپ نسبت به سزعت سیستم هست اگر سیستم کند باشه دیر انجام میشه  چرا هترد بگیری داخل گوگل درایور ...

گوگل درایو چجوریه نشنیدم😯

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
گوگل درایو چقدر حجم را میشه ذخیره کرد؟ آپلودمیشه حجم اینترنت مصرف میشه؟

تا 5 چیگش رایگانه بقیه هم گیگی  فکر کن 1000 تومنه چون من یه حافظه 1 ترا ازش گرفتم 

و خیلیم راضیم