2777
2789

سلام خانمای خوشگل

عیدتون مبارک

بیاید از ته دل دعا کنیم

چه اونایی که خدا بهشون دسته گل داده چه اونایی که منتظرن

الهی هرکی چشم انتظار بچه ست،الهی هر مردی که منتظره تا سال دیگه بابا شده باشه.

ما خانما میتونیم گریه کنیم بی قراری کنیم اما مردا نمیتونن

دیشب مامانم به همسرم روز مرد و تبریک گفت و بهش گفت انشالله تا سال دیگه بابا شده باشی یا تو راهی داشته باشی یا نینی به بغل بیاین خونمون

شوهرم هیچی نگفت ولی خیلی بهم ریخت فهمیدم.امشب بهم میگه وقتی مامانت اینو گفت یادم اومد پارسال هم همین آرزو رو کرد.نکنه تا سال دیگه هنوز من بابا نشده باشم؟؟؟

خیلی خجالت کشیدم از اینکه نتونستم باباش کنم😔

الهی تو همین روزای مبارک خدا حاجت دل همه رو بده.همممممه ی چشم انتظارا.

آمین🤲

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم عزیزم ..واقعا دردناکه ،برا مردا که همه چی رو میریزن تو خودشون هیچ ،کلی هم تسلی میدن به ما که یوقتی غصه نخوریم😞😑خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه خیلی زووود

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
بخدااا چشمام پر اشک شد تو فکرم الان بود یعنی سال دیگه شوهرم بابا میشه؟ ک تاپیکاو دیدم الانم عکس ی خا ...

من امشب استوری بقیه رو دیدم ک روز پدرو به شوهرشون تبریک گفتن خیلی گریه کردم وامشب واقعا دوست داشتم بمیرم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
من  امشب بخاطر این موضوع خیلی گریه کردم

عزیزدلم😓ایشالا سال دیگه این موقع یاد الان بیفتی اشک شوق بریزی نگا کوچولوی خوشگلت کنی

عزیزدلم😓ایشالا سال دیگه این موقع یاد الان بیفتی اشک شوق بریزی نگا کوچولوی خوشگلت کنی

یبار راحت باردار شدم ولی چه فایده بچه مشکل داشت کاش خدا نمیداد بهم ولی اینطوری قلبم نمیشکست تایپکام بخون متوجه میشی 

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
بخدااا چشمام پر اشک شد تو فکرم الان بود یعنی سال دیگه شوهرم بابا میشه؟ ک تاپیکاو دیدم الانم عکس ی خا ...

دلت نسوزه عزیزم

دعا کن فقط از خدا بخواه

منم برات دعا میکنم به زودی بهش خبر بدی که باباشده

الهی امین.......انشالله تا سال دیگه شما هم مامان میشی....منم انشاالله مامان بشم😉.....

الهی...انشالله عزیزم.💗