2777
2789
عنوان

**سوال درباره غسل**😭

463 بازدید | 43 پست

1.سفیداب میدونید چیه؟

اگه از اونها یه ذره..... ته مژه ها باشه غسل قبول نیست؟؟

2.چه جوری آخه سروگردنو باهم بشوریم....هر طرفو باهم؟؟

عمرا نمیشه مثلا سمت راستو یهویی همزمان باهم شست...اونم زیر دوش..

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شستن سرو گردن کاملا عادی انجام میشه. مثل همیشه که میری حموم. واسه سروگردن که دیگه طرف راست و چپ نمیخاد. کلش رو میشوری

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

سمت راستت که زیر دوشه از بالا که اب بگیری خودش میاد تا پایین دیگه همه جا شسته میشه

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊
سر و گردن رو بشور دیگه  اول سر و بعد گردن  طرف راست رو از بالا تا پایین  بعدم سمت ...

نه کلا سخته...یک طرف بدنو کامل  آب نمیگیره...تیکه تیکه باید با دست شست...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150