2777
2789
عنوان

کیا توییتر دارن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
جستجوگر گوگل  همینجوری که میای نی نی سایت

زدم دانلود توییتر. یه سایت سبزرنگ باز شد. زدم دانلود. بعد نوشته این فایل ممکن است به دستگاه شما اسیب بزند

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
زدم دانلود توییتر. یه سایت سبزرنگ باز شد. زدم دانلود. بعد نوشته این فایل ممکن است به دستگاه شما اسیب ...

دانلود نه

اول فیلت.رشکن روشن کن

بعد سرچ کن توییتر 

سایتش میاد اولین نتیجه برو توش

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانلود نه اول فیلت.رشکن روشن کن بعد سرچ کن توییتر  سایتش میاد اولین نتیجه برو توش

اهان

مرسی گلم

زحمت کشیدی. 

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
فرقشون چیه

خب توییتر ۹۰ درصد فقط متنه.بعضی وقتا توییتای جالبم هست.اکثرا ادای روشنفکری دارن.

اینستا خب عکس و فیلمه جذاب تره.فضا خودمونی تره😁

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢