2777
2789

میخوام از علائمش بدونم

میدونم توی گوگل هست ولی گوگل درمورد بیماری ها بیشتر آدمو نگران میکنه

اگه تجربه شو خدای نکرده داشتین بهم بگین. ممنون

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

داداش ٢٨ سالم چند ماه پيش 

يهو دستش رو گذاشت روي سينه اش گفت سنگين شده 

درد داشت رفت نوار قلب داد  گفتن سكته رد كردي 

شكر خدا با ورزش الان بهتره ماشاالله

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
داداش ٢٨ سالم چند ماه پيش  يهو دستش رو گذاشت روي سينه اش گفت سنگين شده  درد داشت رفت نوا ...

خداروشکر که بهترن

دردش چطوری بود؟ طوری که مثلا نمیتونست خوب صحبت کنه یا عادی بود؟ فقط سینشون درد گرفت یا به سمت کتف و سمت راست هم میرفت؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر که بهترن دردش چطوری بود؟ طوری که مثلا نمیتونست خوب صحبت کنه یا عادی بود؟ فقط سینشون درد گر ...

من ازشون دورم مادرم تماس گرفت بهم گفت 

ولي يهو سينه اش سنگين شده 

خيالت راحت با ورزش و تغذيه كاملا رفع ميشه

من ازشون دورم مادرم تماس گرفت بهم گفت  ولي يهو سينه اش سنگين شده  خيالت راحت با ورزش و ت ...

ممنون. انشاالله سلامت باشن همیشه

من چند روز پیش فشار عصبی خیلی بدی بهم وارد شد. از پریروز درد قفسه سینه دارم. یوقتایی میزنه به پشت و کتفم.یوقتایی هم نفس کشیدنم با سختی هست. میخوام برم دکتر ولی میترسم. 

ممنون. انشاالله سلامت باشن همیشه من چند روز پیش فشار عصبی خیلی بدی بهم وارد شد. از پریروز درد قفسه ...

من هفته ي پيش سه روز سمت چپ سينه ام درد ميكرد

منم سر همين داستانا نرفتم البته چون توي همون سه روز درگير واكسن دوماهگي ني ني مون بوديم

اونو برديم بهداشت 

اما خانمي اگه امشبم خوب نشدي حتما يه سر به دكتر بزنر

با دستكش برو اومدي خونه لباسات رو بنداز ماشين هيچي نميشه 

از طرفي درمونگاه ها هم نوار قلب ميگيرن 

حتي اگه پيش دكتر اورژانس اونا هم يه سر بري 

اول يه نوار قلب ازت ميگيرن خيالت راحت ميشه 🌺🌺🌺

من هفته ي پيش سه روز سمت چپ سينه ام درد ميكرد منم سر همين داستانا نرفتم البته چون توي همون سه روز د ...

دیشب رفتم. نوارقلب گرفتن. گفتن خوبه

ولی من هنوز درد دارم😔

داروی خاصی هم بهم نداده. قرص واسه اضطراب داده

دیشب رفتم. نوارقلب گرفتن. گفتن خوبه ولی من هنوز درد دارم😔 داروی خاصی هم بهم نداده. قرص واسه اضطرا ...

خب خدا رو شكر 

پس مقطعيه 

اين روزا خيليا اينجوري شدن 

عمه من هم جوونه ٤٠ سالشه چند روزه اينطوريه