2777
2789
عنوان

خیال پردازی به شدت انرژیمو میگیره

239 بازدید | 14 پست

بچه ها وقتی یه اتفاقی رو توی زندگیم ازش ناراصی لم و دلم میخواست جور دیگه میبود گااااهی پیش میاد ک توی ذهنم شروع میکنم خیال پردازی. خیلی کم مثلا شاید دوسه ماهی یبار این اتفاق بیفته که خیال پردازی کنم و اتفاق رو تو ذهنم جور دیگه ببینم یا اینکه با یه شخصی ک الان پیشم نیس تو ذهنم صحبت کنم و درد دل کنم. 

ولی بعدش اینقدرررر ذهنم و روحم و مغزم خسته میشه ک انگار سخت ترین معادلات ریاضی رو حل کردم و ده ساعت سرکلاس دارم فرمول حل میکنم. نیاز به یه خواب عمیق پیدا میکنم و عصبی هم میشم‌.

کسی هست مث من باشه؟ 

البته بعضی ها رو دیدم برعکس منن. خیال پردازی کار هرروزشونه و خیلیم راضی ان ازش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی تو خیالاتم زندگی میکنم بعد که میبینم با واقعیت چقد فرق دارم خیلی اسیب میبینم😣

دقییییقاااا منم بخاطر همین خسته و عصبی میشم. چون نمیتونم تو دنیای واقعی به اون خیال برسم

اقا من کلییی ارزو دارم دیشب ترسیده بودم داداشم کرونا‌گرفته باشه سرما خورده اخه . بارونم میومد من زیر پتو ب این فک میکردم ک منم کرونا گرفتم هممون گرفتیم من نمیزارم خوبم کنن میمیرمم😂😂 میگفتم خدا چرا من من کلی ارزو دارم صبح پاشدم کلی ب خودم خندیدم 

منم خیلی تو خیالاتم زندگی میکنم بعد که میبینم با واقعیت چقد فرق دارم خیلی اسیب میبینم😣

منم دقیقا اینجوریم،خیلی بده

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

نمیدونم اینجوری ولی من خییییلی داستان پردازی میکردم،تمام اوقاتی که مغزم در حال استراحت بود به داستان پردازی میگذروندم و خیلیم لذت میبردم،از بچگی همین بودم ولی الان خیلی کمتر شده چون مشغله ذهنیم خیلی زیاد شده

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اونوقت بعدش اصلا عصبی یا ناراحت نمیشی ک میبینی غیرقابل دسترسی هستن؟

نه،پذیرفتم که اونا خیالاته!

البته بعضی وقتا ناامید میشم اما خب می ارزه بنظرم  

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم