2777
2789

سلام پسر ۱۱ ماه من از ۹ ماهگی عادت کرده رو شکم فقط میخوابه و تازمانی که خوابش ببره هی خودشو به تشکش میماله نمیدونم چیکار کنم میترسم بعدکه بزرگتر شه خدای ناکرده خودارضایی تبدیل شه و عادت کنه نمیدونم باید چیکار کنم تورو خدا راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نینی من دخمله و ۷ماه و نیمشه. فقط رو شکم می‌خوابه و تا خوابش ببره خودش رو به تشکش میماله. میفهمم نگرانی بابت چیه و دختر من همچین مشکلی نمیتونه داشته باشه ولی الان عادتشون اینجوریه بزرگتر بشن درست میشه . نگران نباش

😐وا چ ربطی ب خود ارضایی داره شاید خوشش میاد ازین کار هربچه ایی ی عادتایه دارن الان دخترم شصت میخوره یا مثلا موهامو باید داشته باشه بخوابه.. این فکرارو نکن خواهر بزرگتر بشه چیزه جدیدتر یاد میگیره یادش میره

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
نینی من دخمله و ۷ماه و نیمشه. فقط رو شکم می‌خوابه و تا خوابش ببره خودش رو به تشکش میماله. میفهمم نگر ...

جدی میگی از کجا میدونی ،مگه الان دخمل نازت خوب شد و عادت از سرش افتاده 

نینی من دخمله و ۷ماه و نیمشه. فقط رو شکم می‌خوابه و تا خوابش ببره خودش رو به تشکش میماله. میفهمم نگر ...

فعلا نه ولی خود منم همینجوری بودم. به قول مامانم یکم عقلم که رسید و یادگرفتم چشمام رو ببندم خوابم می‌بره دیگه اینکار رو نکردم