2777
2789
عنوان

لطفا هنگام انتخاب اسم دقت کنیم..

199 بازدید | 6 پست

تو تاپیکی دیدم  یکی از دوستان گفتن selva اسم قرآنیه!!!! 

بعد گفتن ایه ۵۷ سوره بقره! و به معنی مرغ بهشتی!!!

چیزی که تو آیه هست salva هست! نه selva !!

و اینکه به معنای مرغ بهشتی نیست!!! آیه اصلا مربوط به نعمت های بهشتی نیست!!صرفا یه کلمه عربیه و اسم یه پرنده ای تو عرب هست!!! 

اون دوست عزیز رو ریپلای نکردم چون گفتن اسم دخترشونه و نخواستم دلچرکین بشن ولی خواهشااااا هر اسمی رو به دین نسبت ندید! اسم های دینی مستحب خیلی محدودن ! اسامی بندگی خدا مثل عبدالله / اسامی پیامبران و ائمه و القاب شون !  تمااااامممم

القاب جدید هم از خودمون درنیاریم حلما لقب حضرت زینب نیست!!!! 

صفت حضرت زینب می تونه باشه مثل اینکه کسی بگه اسم بچه ام رو میذارم مهراد! به معنای جوانمرد بزرگ و اونو نسبت بده به حضرت علی ! چون جوانمردی صفت بارز امیرالمومنین بوده..

یا کسی بذاره مهربان و بگه صفت حضرت زهرا بوده و ... 

دقت کنیم این اسم ها فی نفسه هییییییچچچچ استحباب یا برتری ای نسبت به اسم های بامعنای ایرانی ، باستانی ، شاهنامه ای یا هر زبان دیگه ای ندارن!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای قربون دهنت

توروخدا هر ‌کلمه ای رو ورندارین ی آ اول ی ا اخر نچسبونین بگین اسم دخترونست ..اسم باید معنا و مفهوم داشته باشه اون بچه پس فردا سرخورده میشه خو😐

اسمای فارسی رو هم با اسمای عربی ترکیب نکنین ی خانومی گییییر داده بود که میخوام اسم دخترمو بذارم شمیم الزینب😐نکن خواهرم.نکن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ای قربون دهنت توروخدا هر ‌کلمه ای رو ورندارین ی آ اول ی ا اخر نچسبونین بگین اسم دخترونست ..اسم باید ...

البته شمیم هم عربیه ولی ترکیب جالبی نیست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

موافقم

اسم سلوا ما داریم عربه اسمش البته 

من دخترم اسمش بیان هست خیلی هم این اسم و دوست دارم از تلفظ و بارم در قرآن اومده ولی من بیشتر از این خوشم میاد 😍

من با همه لج کردم سر این اسمه البته منظورم پدر و مادر شوهرم و شوهرم گفت من اسم از قرآن یا ک مذهبی میخوام منم ب بخونه ی اینکه در قرآن سوره رحمن اومده گفتم در قرآن هست 😁

اولش پدر و مادر شوهرم لج کردن و زینب صداش میکردن 

زینب اسم شناسنامه اش اما الان ن دیگ میگن بیان 

اتفاقا وقتی لج کرده بودن یکی از مادر شوهرم پرسید اسمش چیه میگه نمیدونم 😂

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰

من اسم دخترم ایرانیه بعد یکی از اقوام که فوق العاده مذهبین گیرررر داد چرا مذهبی نذاشتین حالا خودش نوه اش دنیا اومده با افتخاااارررر میگه بشری!!! بعدا بالافاصله میگه اسم قرآنیه!!! 

خوب بگو دوس داشتیم یه اسم عربی بذاریم گذاشتیم بشری! چه لزومی اصرار کنید که قرآنیه و یه برتری داره نسبت به اسم های بامعنای دیگه!!!!😑😑😑