2777
2789
عنوان

بعداینکه بیبی چک مثبت بشه کی برم ازمایش و دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 65 پست
اول برو آزمایشگاه ... خون بده تا ببینی بتات چنده  بعدشم برو پیش پزشکت ...  شاید داروهای ...

والا نمیدونم  چیکار کنم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخرین پریم هفت بهمن بوده.بیبی دوتا زدم مثبت شد.هنوز ازمایشم نرفتم بدم.میترسم.امرور یا فردا ز میزن ...

منم هشت بهمنم 😁😍

رادینم زندگیمه🧿 و منتظر دومین پسر زندگیمونیم🙋🏻‍♀️♥️خدایا سلامت دارش  🙏🏻🤰🏻😘
ن عزیزم نیازی نیست  من خیلیا رو دیدم بدون آزمایش با بیبی فهمیدن حامله ن شاید خیلیا بگن ن برو ...

انشالله که این بیماری بره زودتر 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
😍😍😍😍مبارک باشه انشالله ب موقع و سال و صحیح بیاد بغلت

ممنون فدات 🌹🌹

اول برو آزمایشگاه ... خون بده تا ببینی بتات چنده  بعدشم برو پیش پزشکت ...  شاید داروهای ...

دقیقا منم خیلی با شما موافقم هرچقدر ک جون خودم و اطرافیانم الان برام‌مهمه جون اون بچه تو شکمم هم مهمه .. آسون بدست نیاوردمش ک 😘😍

رادینم زندگیمه🧿 و منتظر دومین پسر زندگیمونیم🙋🏻‍♀️♥️خدایا سلامت دارش  🙏🏻🤰🏻😘
منم باردارم گلم  چاره ای نیس گل من

به سلامتی عزیزم باشه گفتم مشورت بگیرم اینجا زنگ میزنم مطب دکتر اگه گفت مشکلی نیست و وقت داشت میرم چون از شلوغی میترسم تو این موقعیت ممنون از راهنماییت🌹🌹

سلام بچه ها منم 14 بهمن تاریخ آخرین پریودم بود از 4شنبه تا جمعه 3تا بی بی چک گذاشتم همش مثبت شد آخریش زیر یک دقیقه پررنگ شد مطمئن شدن که باردارم شک داشتم برم آز بدم یا نه که دیروز رفتم آز بتاتیتر دادم در کمال ناباوري عددش 0.30 >0 بود کاملا گیجم نميدونم چیکار کنم

سلام بچه ها منم 14 بهمن تاریخ آخرین پریودم بود از 4شنبه تا جمعه 3تا بی بی چک گذاشتم همش مثبت شد آخری ...

یعنی پایین بود دکتر چیزی نگفت بهت فک کنم باز باید تکرارش کنی