2777
2789

برای زیبایی و شادابی و جوانیتون چجور به خودتون میرسید ؟ 

منظورم آرایش و عمل نیست .

منظورم تغذیه درمانی و شیوه ی زندگیه . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمتر غر بزنید - کمتر غیبت کنید - کمتر قضاوت کنید - کمتر توهین کنید - کمتر تهمت بزنید - بیشتر مهربان باشید - منطقی ، سازگار با شوهر باشید - دشمنی نکنید تا همیشه حتی در زمان پیری شاداب بمانید

ابوالقاسم کریمی(فرزندزمین):شاعر،ترانه سرا,نویسنده+مشاوره رایگان درخصوص بیمه عمر/کارشناس فروش و مشاور مالی شرکت بزرگ بیمه پارسیان

از بعد سی سالگی تقریبا سوسیس و کالباس، نوشابه، چیپس و پفک رو از زندگیم حذف کردم، 

گوشت قرمز کمتر میخورم، 

غذای بیرون شاید ماهی یکبار تفریحی میخورم، 

یوگای صورت انجام میدم، 

ورزش پیلاتس هفته ای سه بار انجام میدم، 

آبرسان میزنم به پوستم. 

قرص های ویتامین میخورم، 

آب زیاد میخورم، 

چای ک عاشقش بودم کمتر شده و خیلی خیلی کمرنگ میخورم. 

و البته حسادت رو از خودم دور کردم و برای بقیه دعاهای خیر میکنم

بایدازسی سال به بعد ویتامینها رو شروع کرد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من ویتامینe که واسه جوانسازیه پوسته

آب 

میوه 

ورزش

شادزندگی کرده البته اگه بذارن😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...