2777
2789
عنوان

بچه بیان بگین ب مرد زندگیتون چی هدیه دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 28 پست

همین که منو داره خودش کادوعه😁

هرکی ام بگه خودشیفته، حسوده😁

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم مبارکت باشه مامان کوچولو شام خفن چی بود حالا؟

لازانیا

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
چه خوش ذوق دمتون گرم  عشقتون پایدار

عه خوش ذوق؟ازاین منظر نگاش نکرده بودم ممنونم

شام نداشیم منم چشم افتادبه عکس پیتزا وسط خونه تکونی و ک رو نا

دلمم نمیومدکادوندم بااینکه اون بهم هیچی نداد تازه دعواهم داد 

ولی خب دلم نیومدو گفتم یک تیردونشان

پیشنهاد میکنم توهم پیتزابپز صفرتاصد کارخودت روش بنویس روزت مبارک باچندشاخه گل و شمع بچین رومیز 

کادوهم نده بیخی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
هیچی نامزدم گفت نیازی نیست چیزی بخری همین که با همیم یه هدیه بزرگ هست و پولامونو بهتره نگه داریم من ...

شوهر منم میگه نگیر

تو این اوضاع چشمم نمی‌بینه برم بیرون

تصمیم هم نگرفتم

پولامو جمع کنم؟

شوهرم هرچی در میاره اضافیو میرزه ب حساب من ک من پس انداز کنم

اما بهم هدیه نداده

من هدیه دوست دارم

حتی خیلیییی کوچیکه

روز زن با سالگرد ازدواجمونم یکی شد

دوست دارم من یه چیزی بدم بهش ک عادت نکنه ب هیچی ندادن

لااقل یه  شاخه گل

البته خودش میگه من دوست دارم نگیرم یهویی یه هدیه عالی بگیرم

خدایی هم انجام میده

اما از وقتی اومدیم خونه خودمون فقط یه بار البته خدایی مخارج هم بالاست

عه خوش ذوق؟ازاین منظر نگاش نکرده بودم ممنونم شام نداشیم منم چشم افتادبه عکس پیتزا وسط خونه تک ...

آره 

بعد میگم خطرناک بود میرفتم بیرون خرید

یه کیک میپزم و نسکافه و ...

دمت گرم

خوشمان امد

بهترین کادو رومن دادم

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

دقیقا الان بیدارش کردم میخام روزه برم برام غذا اماده کنه پاشده ولی من عذاب وجدان دارم 😂😂😂😂😂😂

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند
شوهر منم میگه نگیر تو این اوضاع چشمم نمی‌بینه برم بیرون تصمیم هم نگرفتم پولامو جمع کنم؟ شوهرم هر ...

خب خودتونم میدونید دیگه مخارج بالا هست همین که به فکرتون هست خودش خیلی خیلی ارزش داره 

تو این اوضاع هم که نمیشد هدیه بخرید همین که تبریک میگید به هم دیگه یعنی اینکه برای هم ارزش قائل هستید و همو دوست دارید 

سخت نگیرید و با عشق زندگی کنید زندگی خیلی کوتاه تر از اونی هست که بخوایم یک ثانیه شو با ناراحتی از دست بدیم 

امیدوارم همیشه خوشبخت باشید

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺