daria_chebanov مدیر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 230 عنوان حالم خرااابههه😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 21 پست کاش بمیرم😭😭 یک دختر عاقل می بوسد اما عاشق نمیشود،گوش می کند اما باور نمیکند،و قبل از این که ترک شود ترک میکند.مرلین مونرو 1398/12/18 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچه۹فروردینی عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1119 خخخخخ عزیزممم قربونِ صدایِ نازکت 😊😊باعشششششششق بوووووووعععع 🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
daria_chebanov مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 230 برای ارامشت صلوات میفرستم عزیزم😗😗 ممنون گلم یک دختر عاقل می بوسد اما عاشق نمیشود،گوش می کند اما باور نمیکند،و قبل از این که ترک شود ترک میکند.مرلین مونرو
daria_chebanov مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 230 هر کاری میکنم ب بن بست میخورم هشت ساله دارم دعا میکنم خدا نمیبینه اصن کل موهام سفید شده هر چی تلاش میکنم هیچی نمیشه خسته شدم😭 یک دختر عاقل می بوسد اما عاشق نمیشود،گوش می کند اما باور نمیکند،و قبل از این که ترک شود ترک میکند.مرلین مونرو
daria_chebanov مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 230 عزیزم چند سالته ؟ ان شاءالله زودتر ازدواج کنی 24 فقط با ینفر میخام ازدواج کنم ک اونم هیچ وقت نمیشه یک دختر عاقل می بوسد اما عاشق نمیشود،گوش می کند اما باور نمیکند،و قبل از این که ترک شود ترک میکند.مرلین مونرو