2777
2789
عنوان

شما چقدر با دیگران ارتباط دارین!؟

1324 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوبین؟

خوب راستش من و شوهرم اصلا ادمای اجتماعی نیستیم...از این نظر که دوست زیاد نداریم یا خیلی اهل دوست نیستیم

شوهرم یه دوست صمیمی داره که مجرده

منم یا دوستام مجردن یا خوب جوری نیستیم که بخوایم شوهرامون باهم اشنا بشن

با برادرشوهرمم رابطه نداریم ینی کلا تو یه مود نیستیم خیلی باهم تفاوت داریم

خواهر خودمم مجرده

حالا اینا بکنار

چندبار با بعضی از اعضای فامیلامون که خیلی صمیمیم رفت و امد کردیم ولی خوب یا بچه دارن یا اونجوری که باید شوهرامون راحت نبودن

من همش بقیه رو‌میبینم یا فیلمارو‌ میبینیم بقیه با دوستاشون رابطه دارن باهم بازی میکنن و مهمونی میگیرن حسرت میخورم

شما هم مثل ما هستین یا فقط ما اینطوریم؟

نمیدونم جدیدا احساس میکنم این هیجانو نداریم

خیلی انگار ساکتیم 

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

۳ ساله اردواج کردیم

تا الان من مشکلی نداشتم ولی وقتی بقیه رو‌میبینم یه ذره تو دلم ناراحت میشم

شوهرم گاهی میگه مثل زنو شوهرای پنجاه ساله ایم

ولی خوب چیکار کنیم وقتی کسی نیست باهاشون رفت و امد کنیم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

تازه آرامش دارید بخدا. هرچی از آدما دورتر باشی راحت تری و کمتر آسیب میبینی. همیشه خوشی و شادی در جمع و شلوغی نیست گاهی دو نفره هم میشه خوش گذروند.

کار خوبی میکنی که با هر کسی رابطه برقرار نمیکنی، این رو از روی تجربه میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه آرامش دارید بخدا. هرچی از آدما دورتر باشی راحت تری و کمتر آسیب میبینی. همیشه خوشی و شادی در جمع ...

نمیدونم تو همین سایت میبینم بقیه تعریف‌میکنن خونه همکار شوهرشون رفتن واقعا حسرت میخورم ما هیچ وقت مهمونی غیر از اعضای خونوادمون نداشتیم😔

تا الان خودم راضی بودم از این تنهاییمون ولی الان احساس میکنم ما واقعا خیلی از این دورهمیا و شلوغیارو تجربه نکردیم

منم زیاد دوست ندارم ولی دوتا دوست خوب خانوادگی داریم که الان نزدیک ۱۰ سالهدوستیم

چقدر خوب قدر دورهمیاتونو بدونین

نمیدونم تو همین سایت میبینم بقیه تعریف‌میکنن خونه همکار شوهرشون رفتن واقعا حسرت میخورم ما هیچ وقت مه ...

فقط زمانی خوبه که طرفتون ادمای بافرهنگ و باشعور و قابل اعتماد باشن. و خودتون هم سیاست رفت و امد با دیگزان رو دلشته باشید وگرنه عاقبت خوشی نداره.

همه ادما قابل اعتماد نیسن. من خیلی از اعتماد بی جا و اینکه هر آدمی رو محرم دونستم و تو زندگیم راه دادم ضربه خوردم

ببین من مثل تو شاید بدتر هییییییچ دوستی ندارم

بافامیل هم رابطه کمرنگ کردم کلا به این نتیجه رسیدم صمیمیت با بقیه باعث آسیب به خودمون و رابطه با شوهرمیشه با دخالت با چشم و هم چشمی با حس رقابت و با مقایسه با هزینه و.....

جونم برات بگه یه دوست دارم از صد تا دشمن بدتره.دوست مجازی اصن ندارم و دوست هم ندارم داشته باسم.دو تا دوست هم از دوران دانشگاهم دارم.کلی هم همکار دارم باهم در تماسیم.خیلی از ارتباط و دوستی جدید خوشم نمیاد

فقط زمانی خوبه که طرفتون ادمای بافرهنگ و باشعور و قابل اعتماد باشن. و خودتون هم سیاست رفت و امد با د ...

خوب اره اینام حرفیه شاید بخاظر همینه با دوستای خودمم خیلی اهلش نیستم رابطه ای باشه

معمولا اونا اهل گردش و بزم ورقصند خانواده بازی دارن  خانواده بسته تو خودشونن

کلا منو شوهرم حتی مسافرت و تفریحامون هم دونفرست و من بااین قضیه خیلی اوکیم ولی دلم هیجانای مهمونی و اینطورا میخواد

و کسی هم نیست چندنفری که بودن بچه دارن

همش درگیر بچه هاشونن

ببین من مثل تو شاید بدتر هییییییچ دوستی ندارم بافامیل هم رابطه کمرنگ کردم کلا به این نتیجه رسیدم صم ...

خوب میدونی من اینجوری فکر نمیکنم مثلا وقتی با یه خونواده صمیمی باشی میتونی شب نشینی دعوت کنی و هدفت فقط خوشگذرونی و بگو بخند باشه نه چیز دیگه

نمیدونم شاید اواز دهل از دور خوش است